Home Katie Holmes nieuwe gezicht van Alterna
Hair update

Katie Holmes nieuwe gezicht van Alterna

Het nieuwe boegbeeld en tevens co-owner van Alterna is niemand minder dan Katie Holmes! Als natural beauty, jonge moeder en succesvolle actrice, is Katie dé perfecte vertegenwoordiger voor Alterna.

[symple_testimonial by="zegt Katie Holmes"]

"Ik ben er erg trots op, om deel uit te mogen maken van dit bedrijf, niet alleen omdat de producten fantastisch zijn, maar ook omdat het label een luxe vertegenwoordigt die voor iedereen bereikbaar is"[/symple_testimonial]

Maar welke producten gebruikt Katie eigenlijk het liefst zelf om haar mooie lokken optimaal te voeden en te laten glanzen? Binnen de grote range aan producten van Alterna, heeft Katie haar twee all-time favorites ontdekt: de Bamboo Smooth Kendi Dry Oil Mist en de Caviar Moisture Shampoo. De Kendi Oil Mist voedt pluizig haar en vermindert de effecten van UV hitte en andere schadelijke invloeden. Het product geeft daarnaast intense glans en beschermt direct de kleur. De Caviar Moisture Shampoo is een fijne shampoo die uitermate geschikt is voor droog, dof en beschadigd haar. Bovendien is klinisch bewezen dat de formule, samen in gebruik met de conditioner, helpt het haar age-proof te maken.

Dit artikel is overgenomen van een persbericht van Alterna