Home Kapsels met 'gewone' schuifspeldjes
Get the look

Kapsels met 'gewone' schuifspeldjes

bobby_pins

Je koopt ze voor een habbekrats bij de drogist; schuifspeldjes! Maar wist je ook dat je daar hele leuke, trendy kapsels mee kunt maken? Steeds vaker zien we kapsels op de catwalk voorbijkomen met deze huis-tuin-en-keuken speldjes. Laat je creativiteit eens los en experimenteer met deze schuifjes, die je in allerlei kleurtjes kunt krijgen. Je kunt natuurlijk de kleur van je haar kiezen, maar met een fel kleurtje kun je ook een statement maken. Wij verzamelden de leukste looks met schuifjes.

GEKLEURDE SCHUIFSPELDJES

Gebruik er eens 4 of 5. Tegen elkaar aan vormen ze in kleur een mooi opvallend haaraccessoire. Heb je moeite met het vinden van schuifspeldjes in kleur? Probeer het eens op de kinderafdeling!

Zij-schuifje-kleur-02 Zij-schuifje-kleur-01

ZIJ SCHUIFSPELDJES

Neem een naturel kleur, in de kleur van je eigen haar, of afwijkend. Wees er niet zuinig mee en experimenteer wat bij jou het leukste staat. Netje op een rij, of een beetje kris-kras naast elkaar. Kom je er helemaal niet meer uit? Dan kun je altijd teruggrijpen naar die ene klassieke schuif - ook mooi.

Zij-schuifje-03  Zij-schuifje-06 Zij-schuifje-04 Zij-schuifje-01 Diane-Kruger-zijschuifje Zij-schuifje-02

SCHUIFSPELDJES ACHTER

Als je al een beetje gevorderd bent in de schuifspeld-kunst, kun je het ook eens achter op je haar proberen. Zet je zijplukken netjes vast, of speld de hele achterkant vol. Bekijk het resultaat eerst wel even in de spiegel of vraag een vriendin of je ermee door kunt.

Achter-schuifje-02 Achter-schuifje-01 Achter-schuifje-03

KRISKRAS SCHUIFSPELDJES

Na het simpele werk, kun je ook patronen maken met deze speldjes. Meestal werkt een zigzag patroon het beste, zoals je op deze foto's kunt zien. Maar een kruisje zetten kan ook. Leef je uit, succes!

Zigzag-schuifje-02 Zigzag-schuifje-04 Zigzag-schuifje-01 Zigzag-schuifje-03