Home Kappers kunnen veilig open!
Hair update

Kappers kunnen veilig open!

De kappersbranche slaat de handen ineen en pleit voor een snelle opening van de salons. Want zo kan het echt niet verder! Kappers hebben bewezen dat ze geen brandhaarden zijn van besmettingen en tóch moesten ze dicht ...

Kappers werken op afspraak en veroorzaken geen extra drukte op straat. Mensen gaan alleen naar de salon als ze een afspraak hebben.

Bovendien werken kappers veilig. Daarom is het volstrekt onbegrijpelijk dat de salons moesten sluiten. Vele ondernemers staat het water inmiddels aan de lippen. Hun spaargeld is op na 3 lockdowns, ze krijgen geen of onvoldoende steun van de overheid en bovendien moeten ze een groot deel ook nog eens terugbetalen!

Geen kapsalons meer

Als dit zo doorgaat zijn er straks geen kappers meer. We schreven dit al eerder, maar nu is de nood nog zoveel hoger dan toen. Kun je je dat voorstellen? Geen kapsalons meer ...

In het begin was er nog begrip voor de maatregelen, maar de rek is eruit en veel mensen begrijpen er echt helemaal niets meer van. Wij ondersteunen deze actie uit de branche helemaal en hopen dat dit ook in Den Haag doordringt, waar nu hard vergaderd wordt over een eventuele verlenging van de lockdown. Dat zou de nekslag zijn voor deze mooie branche en mag daarom niet gebeuren!

Ben je het hiermee eens? Deel dan deze post! Steun alle kappers in Nederland!