Home #Instaproof haartrends 2021
Get the look

#Instaproof haartrends 2021

Wat zijn de meest actuele haartrends? Tegenwoordig koop je geen tijdschrift meer om daarachter te komen, maar struin je platforms als Instagram en TikTok af voor de laatste trends en kapsels. Wij deden alvast het voorwerk, aan jou de keuze welke look jij wilt!

Momenteel zijn dit de hotste trends op Instagram: #bubblebraids, #curtainbangs, #clawclips, #buzzcut en de #wolfcut. Laat je inspireren en vertel ons jouw favoriet!

#1 Bubble braids

Dit zijn geen echte vlechten, maar ze lijken erop doordat je 'bolletjes' maakt van je staart met elastiekjes. Op Instagram zie je ze steeds vaker voorbijkomen en ze zijn heel eenvoudig te maken. Let er alleen op dat de elastiekjes op gelijke afstaand van elkaar zijn en 'pof' ze een beetje op door aan het haar tussen de elastiekjes te trekken. Succes verzekerd!

#2 Curtain bangs

Maak een gordijntje van je pony, die je wat langer laat groeien. Deze look was zeer populair in de nineties en weer helemaal terug!

#3 Claw clips

Nog zo'n trend die weer terug van weggeweest is (of is deze altijd wel gebleven?): de haarklemmen! En waarom ook niet, want handig zijn ze. en je kunt er in een mum van tijd geweldige updo's mee maken.

#4 Buzz cut

Deze trend vergt wat meer lef en een goede tondeuse: het gladgeschoren koppie! Je kunt all the way gaan, of ervoor kiezen nog een paar plukken over te houden, maar hip ben je zeker met de Buzz cut!

#5 Wolf Cut

Dit eigenwijze lapsel dat het midden houdt tussen de mullet en de shag is niet alleen een hit op Instagram, maar ook op Tik Tok heeft de wolf cut 108 miljoen views! Dit kapsel was in de seventies populair en heeft iets weg van punk door de vele botte laagjes.

Met welke haartrend ga jij jouw Instagram posts sieren dit najaar?