Home Instant love: Revlon Professional Equave
Hair update

Instant love: Revlon Professional Equave


Revlon Professional heeft haar Equave lijn helemaal vernieuwd. De nieuwe Revlon Professional Equave Instant Beauty verrijkt met keratine is ontwikkeld om de capillaire structuur te hydrateren en te herstellen en zo het haar kracht, body en bescherming te geven.
Keratine is een eiwit dat in het haar voorkomt. Het staat erom bekend vitaliteit, kracht en bescherming te bieden tegen externe factoren zoals vervuiling, chemische behandelingen en droogprocessen. Deze hebben een negatieve invloed op het haar en onttrekken essentiële bestanddelen, waaronder keratine, aan het haar. Hierdoor verzwakt de haarstructuur, ziet het haar er dof uit en ontstaan gespleten haarpunten.
In de nieuwe Revlon Professional Equave Instant Beauty zijn twee verschillende soorten keratine gecombineerd (keratine aminozuren en gehydroliseerde keratine). De nieuw ontwikkelde Keratin Enriched lijn heeft één doel: externe en interne haarverzorging.
EXTERNE VERZORGING Een van de meest voorkomende vormen van externe beschadiging van het haar wordt veroorzaakt door mechanische agressie als borstelen, kammen en dergelijke. Hierdoor oogt het haar dof, kwetsbaar en stug. De keratine in de nieuwe lijn zorgt voor intelligente verzorging van
het haar. Er ontstaat een beschermlaagje om de meest beschadigde delen, en dat laagje biedt bescherming tegen schadelijke invloeden van buitenaf.
INTERNE VERZORGING Slecht gehydrateerd haar is erg kwetsbaar, verliest aan elasticiteit en breekt gemakkelijker. Daarom is het zo belangrijk om het van binnen gehydrateerd te houden. De nieuwe lijn Revlon Professional Equave Instant Beauty producten bevat keratine aminozuren die zo klein zijn dat ze de haarstructuur kunnen binnendringen via de haarschubben en zo de cortex kunnen bereiken. Zo zorgen ze voor een beter hydratatieniveau van het haar.
Producten:
Revlon Professional Equave Hydro Nutritive Detangling Conditioner
Revlon Professional Equave Hydro Nutritive Detangling Shampoo
Revlon Professional Equave Blonde Detangling Conditioner
Revlon Professional Equave Volumizing Detangling Conditioner
Revlon Professional Equave Volumizing Foam
Revlon Professional Equave Substance Styling Cream
Revlon Professional Equave Shine Serum
Dit artikel is overgenomen van een persbericht van Revlon.