Home Insta tips van Francis Schroembges
Hair update

Insta tips van Francis Schroembges

Het is belangrijk om je werk op Instagram te exposeren. Om te laten zien wie je als kapper bent en wat je signatuur is. Francis Schroembges is zich hier heel bewust van en geeft tips.

1. Laat je klanten weten wat jouw signature is.

2. Laat ze alleen jouw beste resultaten zien.

3. Post de voorfoto en eventueel achterkant van het haar in je verhaal, maar op je storyboard alleen het mooiste resultaat.

4. Post nieuwe innovaties van jouw brand op je eigen ludieke manier.

5. Zorg voor heldere en echte foto’s. #nofilter, als je een kleur exposeert dan wil ik ook graag die kleur haar op de foto zien. Door de foto op te helderen krijg je vaak de kleur die je met het oog ziet. Fotografeer bij voorkeur met daglicht of met een ringlight (gebruik de ringlight actief, til deze op en zoek naar de mooiste flow).

6. Gebruik de juiste hashtags. Hoe leuk is het om met je eigen salon een # te hebben, wij hebben #teamF. Als foto-achtergrond kan je kiezen voor een vaste plek of dat de achtergrond vaag een sfeerimpressie van jouw salon is.

7. Laat nieuwe items of een etalage van je salon zien, je werk en de sfeer van de salon is voor een potentiële klant ook een prikkel om naar jullie te komen.

Model: Joy Ganesha | Visagie: Florine Koenen | Kleuring met L’Oréal Professionnel | Insta @francisschroembges

Zie ook De 3 favoriete foto’s van Francis Schroembges