Home Inspiratie & Imprinting van Haarvirtuoos Angelo Seminara
Hair update

Inspiratie & Imprinting van Haarvirtuoos Angelo Seminara

Featured Video Play Icon

Angelo Seminara is misschien wel de beste haarstylist van dit moment. Ik heb in ieder geval genoten van de show tijdens de Hair on Stage op oktober 2017 en eigenlijk stelt hij nooit teleur, tenminste niet alle keren dat ik hem heb gezien. Zondagavond was het weer genieten van deze haarvirtuoos die niet alleen ongelofelijk creatief is, maar ook nog eens heel erg grappig! Hij tovert met haar en allerlei ongebruikelijke hulpmiddelen, waarmee hij fantastische looks creëert alsof het hem geen enkele moeite kost. Bekijk de video maar en vraag je af waarom niemand eerder op het idee is gekomen om met haarstencils te werken. Imprinting is de nieuwe kleurservice van Davines. Tijdens de show liet Angelo al zien welke effecten je daarmee kunt bereiken, maar het kan natuurlijk veel subtieler en dan zie ik mezelf wel lopen met een subtiel streepje in mijn haar. Prachtig!

Angelo-seminara-01

Het deed me aan Russische folklore denken, deze vlechten met pompoms. Origineel en heel mooi met de toevoeging van de witte kleurpatronen die met behulp van het sjabloon op het haar zijn gespoten.

Angelo-seminara-02

Angelo vertelde dat hij de inspiratie voor deze look opdeed op een vliegveld, het plafond met verschillende kleuren. Hij plakte strookjes haar (extensions) op een band en maakte daar een haarband van. Vervolgens stak hij het haar op en voilá a goddess was born!