Home Impressie I Love Beauty Event
Hair update

Impressie I Love Beauty Event

Afgelopen weekend, op 12 en 13 december, stond de Jaarbeurs in Utrecht in het teken van beauty! Duizenden beautylovers waren naar Utrecht gekomen voor het laatste beautynieuws, make-overs en ander beauty leuks. WieWatHaar was ook van de partij en op onze stand was het een enorme drukte!

Featured Video Play Icon

philips-02
Niet zo verwonderlijk als je bedenkt wat er op de stand te beleven was! Bezoekers kregen een gratis make-over met make-up van Make-up Studio, een kapsel van de haarkunstenaars van Sjenkels en stylingproducten van Original Mineral. Bovendien kregen 30 lucky bezoeksters een demonstratie van de nieuwe Philips VisaPure gezichtsreiniger. Deze borstel is de nieuwe generatie reinigen van je gezicht en de vele reactie waren dan ook erg positief (tried & tested volgt!).
philips-01
En alsof dat nog niet genoeg was, gingen deze beauties op de foto én kregen ze - nadat ze een review hadden geschreven op WieWatHaar - een leuke goodiebag mee die een waarde had van €40!. De goodiebag bevatte een fullsize 4D mascara van make-up Studio, een fullsize haarproduct van Damn én een luxe miniatuur van Original Mineral plus nog enkele kortingsbonnen!
overview-ILB-02
Maar kijk nog even mee naar alle foto's en het filmpje van deze twee fantastische dagen!
hair beurs-overview visagie
team
Het team van WieWatHaar op 13 december (vlnr): Scott, Melissa, Marit, Lesley, Sabine, Shareen en Selina
Was jij er ook bij en heb je onze stand bezocht?