Home Hulp voor de gevoelige hoofdhuid
Hair update

Hulp voor de gevoelige hoofdhuid

Op je hoofdhuid worden de meest kleine prikkels waargenomen. Hierdoor is de hoofdhuid zeer kwetsbaar. Gedurende de dag komt de hoofdhuid met factoren in aanraking die de hoofdhuid gevoeliger maken, voorbeelden hiervan zijn vervuiling, stress, föhnen, stijlen en het gebruik van agressieve producten. Als gevolg kan een jeukend, tintelend of brandend gevoel ontstaan en kunnen rode plekjes of schilfertjes verschijnen.

[symple_box color="gray" text_align="middle" width="100%" float="none"]
Maar liefst 2 op de 5 vrouwen en 1 op de 3 mannen heeft last van een gevoelige hoofdhuid (Bron: H&B Europe 2007)
[/symple_box]

Daarom heeft Kérastase de SENSIDOTE DERMOCALM lijn. De shampoo's van Dermo- Calm, Bain Riche en Bain Vital zijn al jaren erg populair. Met de lancering van het Sensidote Dermocalm masker en het Sensidote Serum Apaisant Absolu biedt Kérastase een complete routine voor de verzorging van een gevoelige hoofdhuid. Het haar wordt soepel en zijdezacht in drie stappen.

Stap 1: REINIG
Met de Bain Riche Dermo Calm en de Bain Vital Dermo Calm wordt de hoofdhuid gekalmeerd en het haar zacht en soepel.

Stap 2: VERZORG EN KALMEER
Het nieuwe Masker Sensidote kalmeert en ontspant de hoofdhuid en vermindert huidirritaties. Door het verfrissende en kalmerende effect wordt de hoofdhuid minder gevoelig.

Stap 3: KALMEER
Het Serum Sensidote Apaisant Absolu helpt direct en langdurig, om hoofdhuidirritaties te verminderen en brengt een absolute verademing voor de gevoelige hoofdhuid. Dankzij de kalmerende ingrediënten werkt het serum ook als een preventieve maatregel tegen alle negatieve effecten die worden veroorzaakt door technische behandelingen in de salon, zoals bijvoorbeeld een kleuring.

Dit artikel is overgenomen van een persbericht van Kérastase