Home Het verhaal achter mijn fotoshoot
Hair update

Het verhaal achter mijn fotoshoot

Het is het alweer volop lente en in april hebben we zelfs tropische temperaturen van 26 graden gehad. Opeens staat alles in de bloei en de natuur explodeert met prachtige bloemen en bonte kleuren.

De creativiteit wat de natuur mij geeft is onbeschrijfelijk. Ik wil naar buiten, begin mooie schetsen te maken van nieuwe kapsels, bedenk technieken voor mijn nieuwste creaties en ik ga op zoek naar mooie locaties voor mijn volgend project. Mijn moodboard voor het aankomend project begint al aarding vorm te krijgen ...

Vaak vlieg ik naar exotische oorden, maar voor mijn laatste shoot zijn wij het prachtige Twentse landschap in getrokken. We belandden bij Landgoed ‘Het Stroot’, net buiten Enschede.

Mufide-03

De dag van de fotoshoot voel ik me energiek en opgewekt. Bij aankomst tref ik mijn fotograaf Willem, die al volop met zijn camera’s aan het testen is. Zijn nieuwste apparatuur blinkt in de felle zon en is onderwerp van de dag! Mijn lieve assistent Selin helpt mij bij de voorbereidingen om Avna, ons model uit Amsterdam aan te kleden voor de eerste shoot.

Spannend, blij en dankbaar voel ik me dat ik zo dicht bij huis een prachtige rustgevende plek heb gevonden waar ik mijn creativiteit de vrije loop kan laten. Door deze mooie omgeving krijg ik inspiratie en energie die niet te stoppen is.

Mufide-02

Ik wil blijven creëren en dan ontstaan opeens de prachtigste creaties. Wat een perfect model, een professioneel team en een bijzonder mooie omgeving allemaal kunnen doen! De tijd lijkt even stil te staan.

Mufide-01

Al tien jaar werk ik samen met dit team en dit resulteert in een vlekkeloze fotoshoot waarbij we elkaar niets hoeven te zeggen.  De dag flowt zoals wij dat willen, en nu wachten we op de beelden die  adembenemend mooi zijn. Kijk je ook mee naar de prachtige creaties van deze shoot?