Home Het fotoverslag van BarberSociety Live 2018 in Amsterdam
PRO NIEUWS

Het fotoverslag van BarberSociety Live 2018 in Amsterdam

Op 15 en 16 april hebben ongeveer 1.000 bezoekers de 3e editie van BarberSociety Live bezocht in Amsterdam, het grootste barber event van de Benelux! Dit jaar was het event internationaler dan ooit! Dat zag je niet alleen uit de bezoekers die uit de hele wereld kwamen, ook op het podium stonden barbers uit Amerika tot Hong Kong hun kunsten te vertonen. 

BSL-01

Voor het eerst vonden er tijdens BarberSociety Live twee battles plaats: een BARBERSOCIETY BATTLE voor nationale en internationale barbers en een YOUNG TALENT BATTLE in samenwerking met kappersscholen. Beide battles werden beoordeeld door zowel nationale als internationale juryleden. Tot slot vond ook de de uitreiking plaats van de BSL People’s Choice Barbershop Award.

 

BSL-04

BarberSociety Live 2018 werd mogelijk gemaakt door XXL sponsor 1922 by J.M. Keune en sponsoren American Crew en Wahl. De relaxte festival vibe bood volop ruimte om ervaringen uit te wisselen tussen barbers uit diverse landen.

BSL-03

Wij zijn heel blij met de groei die wij doormaken, ons doel is om zoveel mogelijk barbers en herenkappers te verbinden zodat ze van elkaar leren en ervaringen kunnen uitwisselen. Dat is goed gelukt! Daarnaast zijn wij ook blij met de toevoeging van twee battles aan het programma. Het is mooi om deelnemers uit diverse landen zij aan zij te zien werken, en ook de culturele verschillen in kniptechnieken te zien. Er zijn zoveel positieve reacties, inclusief barber organisaties van andere landen, en als je hoort dat velen dit als het beste barberevent van Europa zien, dan maakt dat je ontzettend trots. Niet voor niets hebben dit jaar 25 barbers een tattoo laten zetten met ons logo!

 

Naast shows en ‘silent disco’ seminars, waren er nog genoeg andere ‘fun’ elementen zoals een terras met foodtrucks voor de Zuiveringshal, een sigarendraaier, cocktails, bier, een goed gevulde goodiebag en als kers op de taart een tattoo artiest die maar liefst 25 tattoos met het beeldmerk van het BarberSociety Live logo heeft geplaatst. Proud to be a barber!

BSL-02

Leestip; BarberSociety Live niet meer weg te denken en Winnaar Barber Battle komt uit Griekenland!