Home Het cult merk uit NY Fatboy komt naar Nederland!
Hair update

Het cult merk uit NY Fatboy komt naar Nederland!

Ja, je leest het goed: het hippe stylingmerk Fatboy Hair komt naar Nederland! Het merk, gecreëerd door Tyson Kennedy, is een antwoord op zijn zoektocht naar de ultieme set haarproducten voor een moeiteloze look ‘’with boogie’’, zoals hij het zelf omschrijft.

Vanuit zijn kleine keuken in New York startte de met een Grammy genomineerde muzikant en haarstylist Tyson Kennedy met een product dat ‘’gewoon zou werken’’. Hiermee was meteen een merk geboren en werd het product Fatboy’s Perfect Putty een regelrechte hit.

award-winning merk

Vandaag de dag is Fatboy een award-winning merk met een collectie van kwalitatieve stylingproducten. Het merk verlegt steeds weer haar grenzen en maakt innovatieve producten voor elk type mens. Wat ook je geslacht, ras, religie, kapsel of hobby is: met Fatboy style je je haar zoals je wilt.

Het hoofdkantoor van het Fatboy ligt in Brooklyn, New York, een plek waar stylisten, muzikanten, fotografen en conceptuele 'brains' samenwerken en zo is Fatboy in 3 jaar uitgegroeid tot een merk met meer dan 15.000 verkooppunten en 1000 gespecialiseerde salons door de gehele Verenigde Staten.

Tim, co-founder van het edgy merk, kon niet wachten tot Nederlandse stylisten kennis kunnen maken met hun producten en nu is het dan zo ver!

"We zijn super enthousiast over de samenwerking met Beautydistrict om Fatboy internationaal te laten groeien. We hebben het bedrijf Beautydistrict in de afgelopen jaren zien groeien en zijn blij dat we nu mogen samenwerken met hun sales- en marketingteam om Fatboy op de kaart te zetten in Nederland. Fatboy is een echt stylisten merk, we zijn gebouwd vanuit de salon, gemaakt voor en door stylisten en willen graag aan de slag met kappers en Nederland om ons merk nog breder te kunnen ontwikkelen.’’

Waarom Fatboy?

Daar heeft Rolf van Volen, founder van Beautydistrict, direct een antwoord op: ‘’De manier waarop de mensen achter Fatboy hun producten maken is uniek. Zij kijken wat ze missen in hun dagelijkse bezigheden in de salon, ontwikkelen dit met een echte hands-on benadering en brengen het op de markt. De founders komen uit een rockband en dat kun je in alles terugzien: de simpele maar edgy verpakking, de coole uitstraling en niet te vergeten: een visie met focus op de stylist; het product doet gewoon wat het moet doen!’’

De producten van Fatboy zijn vanaf medio oktober 2019 verkrijgbaar via aangesloten kapsalons.