Home Help je mee?
Hair update

Help je mee?

Zoals je kunt zien, is WieWatHaar in een compleet nieuw jasje gestoken en daar zijn we trots op! Maar we hebben jouw hulp wel nodig!

Achter de schermen is de laatste maanden hard gewerkt om te zorgen dat duizenden artikelen, salons, producten en foto’s overgezet zijn op een nieuwe website die weer helemaal voldoet aan de eisen van nu! Alles is werkelijk aangepakt en we hebben geprobeerd zoveel mogelijk alles te checken. Maar je kunt je voorstellen dat bij zoveel data, toch hier en daar iets misgegaan kan zijn. Daarom vragen we jou: kom je iets tegen dat volgens jou niet hoort of niet klopt, help ons dan en geef het door via [email protected].

WieWatHaar is een ode aan de professionele beauty branche met al haar bevlogen en kundige professionals en prachtige merken. We geloven dat dit op ons vernieuwde platform nóg beter tot zijn recht komt. Volop inspiratie en informatie voor zowel de consument als de beauty pro.

Heb je een salon en sta je op WieWatHaar?

Controleer je salonpagina of alles nog goed staat. Kloppen de foto’s nog of mis je iets? De salonpagina’s hebben een aantal wijzigingen ondergaan. Dit zijn de belangrijkste:

  • Reviews heten nu testimonials en hebben alleen ronde cijfers en geen datum meer.
  • Je kunt maximaal 3 salonfoto’s toevoegen.
  • De foto van de eigenaar is komen te vervallen, maar je kunt natuurlijk wel een foto van je hele team toevoegen als salonfoto!
  • Gebruikers kunnen geen selfies meer toevoegen, wel wordt de link naar Instagram veel prominenter.

Let op: we zijn nog bezig met bouwen aan de salonpagina’s, deze zullen uiterlijk 1 maart helemaal compleet zijn mét inlog voor de saloneigenaars.

Alvast bedankt voor jullie hulp!