Home Hairstyles
Get the look

Hairstyles

hairstyles

Hairstyles, ofwel haarstijlen, voor het jaar 2015 zijn alweer vastgelegd door alle bekende haar stylisten van Nederland. Zowel voor dames als heren staan er verschillende hippe hairstyles op het menu, waar veel celebrities ook al een keuze uit hebben kunnen maken. Om van je hairstyle een genot te maken om naar te kijken, hebben we hieronder een aantal tips neergezet die je kunt gebruiken bij het verzorgen van je haar. Er zijn namelijk een aantal standaard punten waar je op kunt letten om verzorgd haar te creëren.

 1. Te veel shampoo
  Het gebruiken van teveel shampoo is killing voor je hairstyle. Probeer bijvoorbeeld niet iedere dag je haar met shampoo te wassen.
 2. Misbruik je styling tools niet
  Het misbruiken van hete stijltangen kan leiden tot beschadigd haar. Om de schade hiervan zo veel mogelijk te voorkomen, raden wij aan om de stijltang niet op de heetste stand te zetten, maar altijd gebruik te maken van een gemiddelde hittestand.
 3. Gebruik de juiste borstel
  Bij het drogen van je haar is het belangrijk om gebruik te maken van de juiste haarborstel. Gebruik een kleine borstel bij korte hairstyles, en grote borstels bij lange hairstyles.
 4. Drogen en stijlen
  Om tot een juiste hairstyle te komen, dien je tijdens het drogen en stijlen van je haar de tijd te nemen. Door je haar in meerdere horizontale secties te delen, zul je tot een net en mooi resultaat komen. Neem hier dus altijd de tijd voor.

De trends van 2015

Natuurlijk zijn de trends voor 2015 wat betreft hairstyles ook al bekend. Hieronder zullen wij een kort overzichtje geven van deze trends voor dames voor het komende jaar. Zowel voor korte als langere kapsels zijn er meerdere geschikte varianten te vinden!

 1. Korte boblijn tot lengte van de kin
 2. Lange hairextentions
 3. Extreem kort

Dit zijn slechts enkele trends die je het komende jaar steeds meer zult terug zien. Voor meer hairstyles, modetrends en de beste haaraccessoires, wijzen wij je graag door naar ons Blog, waar alle hippe kapsels besproken worden!