Home Hairdresser of the Year, Mark van Westerop naar Keune!
Hair update

Hairdresser of the Year, Mark van Westerop naar Keune!

Mark van Westerop is de nieuwe Global Ambassador Color & Style bij Keune Haircosmetics! Mark wordt de drijvende kracht achter de verdere ontwikkeling van de Color & Style-collectie. Tevens wordt zijn salon Pro-Solo Hairartist in Alkmaar een Keune salon.

Op het lijf geschreven

De rol van Global Ambassador Color & Style is Mark op het lijf geschreven. Zijn aanstekelijke enthousiasme, creatieve meesterbrein en onmiskenbare talent komen hem in deze uitdagende functie goed van pas. Mark is als Global Ambassador verantwoordelijk voor de ontwikkeling van onder andere een eigen Color & Style-collectie. Mark gaat eveneens educatieprogramma’s ontwikkelen en trainingen op de internationale Keune Academies verzorgen.

 De CEO van Keune, Eelco Keune vertelt trots: “Mark van Westerop gaat ons verder helpen met ónze ontwikkeling. Als exclusief kappersmerk omringen wij ons graag met de beste mensen in het vak."

Als creative artist droom ik groot. Als ondernemer wil ik het verschil maken. Als educator wil ik inspireren. Als kapper wil ik mijn klanten dát geven waar ze behoefte aan hebben en ze optimaal ondersteunen hun imago te versterken. Met een prachtige historie, de ingeslagen weg van Keune naar de toekomst en het punt waar ik nu sta in mijn carrière voel ik met deze samenwerking: ‘the sky is the limit’.

Mark van Westerop