Home Haartrends 2015
Get the look

Haartrends 2015

haartrends2015

Haartrends voor het jaar 2015 staan uiteraard allang vast. Zowel voor dames als voor heren zijn de trends voor het komende jaar weer hip, waarbij de trends voor mannen in 2015 slechts ligt afwijken van de haartrends van vorig jaar.

Haartrends 2015 heren

Voor heren lijken de trends voor 2015 dus erg op de trends van afgelopen jaar. Hierbij zijn er drie duidelijke trends te ontdekken. Namelijk een kort, fris kapsel, een halflang kapsel met pony en als laatst de welbekende undercut, waarbij het lange haar achterover gekamd wordt, net als in de vroege jaren van de vorige eeuw.

Haartrends 2015 dames

De haartrends voor dames zijn dit jaar wel verschillend ten opzichte van vorig jaar. Hier gaat het vooral om zwoele kapsels van zowel kort, halflang als lang haar. Een trend die we in 2015 steeds vaker terug zien komen is de piekerige boblijn. Wil jij dus opvallen en de hipste haar uit de groep hebben? Ga dan voor deze piekerige boblijn; de haartrend voor dames met middellang haar voor het komende jaar. Voor dames met kort haar komen de krullen en kapsel met slag helemaal terug. Voor dames die juist wat langer haar hebben komen er meerdere haartrends in 2015 terug. Zo zien we ook hier kapsels met veel slag in het haar, maar ook de pony en de paardenstaart maken een comeback. Voor dames is er dus genoeg haarmode om het komende jaar in de gaten te houden.

Haarmode

Om de algemene haarmode in de gaten te houden, raden wij je aan ons forum dagelijks te checken. Wij speuren wekelijks het internet af om de nieuwste haartrends voor het jaar 2015 te vinden. Zowel voor dames als heren zullen wij de nieuwste en laatste haarmode in de gaten houden en deze via leuke blogartikelen aan jullie presenteren. Ben je op zoek naar tools en stylingproducten om je kapsel zelf te veranderen? Ga dan naar onze productenpagina, waar je alle kappersbenodigdheden terug kunt vinden.