Home Haar ideeën
Get the look

Haar ideeën

Ben jij helemaal uitgekeken op je huidige coupe en ben je echt toe aan iets nieuws? Neem dan hieronder eens een kijkje bij onze haar ideeën voor verschillende soorten haar. Voor zowel korte als lange kapsels hebben wij  verschillende haar ideeën voor jou neer gezet.

Kort haar ideeën

Voor dames met kort haar hebben we de beste haar ideeën voor het komende jaar geformuleerd. Dit zijn verschillende varianten voor dames met een heel kort kapsel, en duidelijk toe zijn aan een inspiratie boost om een nieuwe look te creëren.

 1. Kort, met een schuine lok
 2. Opgeschoren aan de zij- en achterkant, waarbij de bovenkant langer blijft.
 3. Opgeschoren aan de zijkant en achterkant, met een gekleurde lok aan de bovenkant!
 4. Kort bobkapsel met pony.
 5. Kort kapsel, geknipt in plukjes
 6. Bobkapsel met een scheiding in het midden of de zijkant
 7. Kort haar in laagjes/plukjes

Wanneer je voor een stoer, maar sportieve look wilt gaan, kies dan voor optie 5 of optie 7. Haar in plukjes of laagjes geeft van nature een sportieve look mee. Wil je gaan voor een echt stoer en alternatief kapsel? Ga dan voor optie 2 of 3. Het opscheren van de zijkant, gecombineerd met de gekleurde lok aan de bovenkant, geeft een mooi effect en laat je echt opvallen.

Ideeën voor lang haar

Uiteraard hebben we voor lang haar ook een aantal ideeën bedacht, die net wat anders dan normaal uitpakken. Ook hier kiezen wij voor stoer, sportief en een tikje alternatief. Onze haar ideeën voor lang haar zijn als volgt:

 1. Kroontje om het hoofd
 2. Faux side cut
 3. De bun
 4. De vlecht met twist

Ook hier een aantal verfrissende haar ideeën die een geschikt kapsel voor 2015 maken. De termen komen wellicht niet voor iedereen bekend voor, daardoor hier nog een korte toelichting. Een faux site cut is een haar idee waarbij het haar opzij wordt gekamd en aan de achterkant wordt vast gespeld. De bun is een grote knot op het hoofd, tevens vast gezet met een speld. Veel succes bij het kiezen van een geschikt kapsel!

Cover: Hair: Candice McKay | Photography: Jack Eames | Make-up: Maddie Austin