Home Grijp je kans: exclusief geknipt door topkapper Ilham Mestour!
Hair update

Grijp je kans: exclusief geknipt door topkapper Ilham Mestour!

Donderdag 2 december is een hele speciale dag bij Salon B in Alkmaar. Internationale cover hairstylist Ilham Mestour, knipt dan exclusief klanten in de salon, maar wel voor het normale tarief. Dit is dé kans voor wie eens geknipt wil worden door een internationale topkapper!
Ilham Mestour, creative director bij Salon B, is vaak de haarstylist achter de cover looks van de meest toonaangevende modebladen. Voor de twintigjarig jubileumedities van Elle én Marie Claire heeft haarstylist Ilham het haar verzorgd van supermodel Doutzen Kroes. Ook heeft hij kapsels gecreëerd voor de shows van Valentino, Gucci, Givenchy, Max Mara en Viktor&Rolf. Ilham heeft meerdere award nominaties op haar naam staan en is 'Hairdresser of the Year 2007'.
Dankzij de backstage ervaring van Ilham en haar team kunnen klanten van salon B er altijd zeker van zijn volgens de laatste trends geknipt te worden. Ilham verwoordt het als volgt: “Bij B brengen we ‘backstage skills frontstage’. We vertalen de catwalk looks naar mooie, sexy, draagbare en makkelijk te onderhouden kapsels.”
Voor een knipbehandeling door Ilham op 2 december gelden de normale salontarieven, te vinden op www.salonB.nl. Het opgehaalde geld doneert Ilham aan het goede doel stichting Stop Kindermisbruik, een initiatief van Yolanthe Sneijder-Cabau.
Een afspraak maken voor een knipbehandeling door Ilham op 2 december kan via 072-5114193. Wees er snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar!