Home Gratis naar dé kappersbeurs van Nederland?
Hair update

Gratis naar dé kappersbeurs van Nederland?

Over een paar weken is het zover! Hét event voor elke professional uit de kappersbranche: The Hair X-perience! Dit vindt plaats op 26 en 27 mei 2019 in Evenementenhal Gorinchem. Laat je inspireren door shows op de mainstage, look&learns én krijg tips van ondernemers.

Er worden meer dan 100 verschillende kappersmerken vertegenwoordigd door de exposanten. In de Men’s Area zijn merken voor de herenkapper en barber te zien én op het Barber Square worden de laatste de trends en technieken getoond. Niet alleen in de Men’s Area valt er veel te leren. Demo Squares zijn te vinden over de gehele beursvloer. Daarnaast is er ook een Education Area, waar onder andere brancheverenigingen zijn gevestigd. Hier vind je ook de Business Centres, waar uiteenlopende sprekers je meer vertellen over hoe je je salon zo succesvol mogelijk kan maken of brengen je op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van regelgeving en personeel. Ideaal voor saloneigenaren, managers en ZZP-kappers. De Selling Area is ingericht voor de kapper of saloneigenaar die direct zijn inkopen wil doen. Werkmateriaal, producten of machines, alles is aanwezig!

2497-8f5e4a78865be0800467161637ae06ec

HairTalk

In deze exclusieve cocktailbar ontmoeten professionals internationale topartiesten uit het vak. Ze geven met een live interview een kijkje in hun wereld en vertellen je alles over de weg naar succes.  Ook is het de place to be om te netwerken met andere hairstylisten.

Tickets met korting!

Wil jij dit vakevent bezoeken? Bestel dan nu jouw tickets voor The Hair X-perience met korting! Ga naar de website, bestel je tickets met code 71979335 en ontvang € 7,50 korting per ticket! WieWatHaar mag 5 vrijkaarten verloten. Laat je reactie achter bij de comments en op 20 mei maken we op Facebook bekend wie de gratis kaarten krijgen!

The Hair X-perience vindt plaats in Evenementenhal Gorinchem op 26 én 27 mei 2019. De deuren zijn deze dagen  van 10:00 tot 17:00 uur.

Kijk voor een overzicht van alle merken, het programma en meer informatie op www.hair-xperience.nl!