Home Geef je kapper een compliment!
Hair update

Geef je kapper een compliment!

De salons zijn dicht en en vooral de ondernemers hebben het zwaar. Kappers, schoonheidsspecialisten, barbiers, ze zitten allemaal thuis, terwijl hun handen jeuken om ons allemaal een fijn gevoel te geven en ons mooi te maken. En wij missen ze ook, want wat is er nou fijner dan een heerlijk verwenmomentje voor jezelf?

Jij denkt misschien dat er weinig is dat je voor je kapper kunt doen, maar dat heb je mis! Want terwijl beroepsverenigingen bij de regering aandringen op een realistisch steunpakket, kun jij je kapper ook helpen!

Jouw kapper verdient een compliment!

Jouw steun hoeft niet alleen uitgedrukt te worden in geld; geef je kapper een compliment en daarmee een goed gevoel. Juist in deze tijd is het fijn om waardering te ontvangen.

Voorbeelden van complimentjes

Vertel waarom je zo blij bent met je kapper en waarom je hem en haar zo mist. Deel eens een anekdote dat laat zien wat een geweldige man of vrouw jouw kapper is.

Prijs hem of haar de hemel in voor het vakmanschap en de aandacht die je elke keer weer krijgt. Vertel anderen waarom je voor deze salon hebt gekozen en waarom je steeds blijft terugkomen. Bedank hem of haar en zeg erbij dat je (on)geduldig wacht totdat de salons weer open gaan.

Zo doe je dat!

Een compliment kun je plaatsen in een testimonial. Elke salon heeft als het goed is een eigen pagina* op WieWatHaar.

Stap 1: vind je salon

Ga naar WieWathaar en zoek je salon via deze link. Zoek in het filter rechts of ga naar de zoekbalk (vergrootglas-icoon) bovenin.

Stap 2: schrijf je compliment

Op de salonpagina staat een knop 'Post Testimonial'. Door hierop te klikken, kun je jouw een compliment geven. Dit verschijnt op de homepagina en blijft staan op de salonpagina van je kapper. Zo help je niet alleen jouw kapper nu, maar ook later door andere bezoekers ervan te overtuigen dat ze voor deze salon moeten kiezen!

*Staat jouw salon er nog niet bij, vul dan dit formulier in:

Wat kun je nog meer doen?

  1. Is het mogelijk om producten te bestellen bij je kapper? Doe dat dan! Ook al is jouw shampoo fles nog vol, koop een extra product als cadeau of voor in je voorraadkast. Nee, dat is niet een druppel op de gloeiende plaat, want alle beetjes helpen. Bovendien is het voor je kapper fijn om te weten dat jij hem of haar steunt.
  2. Download deze badge (zie link hieronder) en deel hem op social media!

Dank je, ook namens je kapper! 🙏

Elke salon een eigen pagina

Wij geven elke salon in Nederland een gratis salonpagina. Saloneigenaren kunnen hun salon claimen en kosteloos een upgrade krijgen, waarmee ze hun pagina helemaal zelf kunnen beheren. Meer informatie? Vul hier jouw gegevens in: