Home Ga naar de kapper en steun de strijd tegen kindermisbruik!
Hair update

Ga naar de kapper en steun de strijd tegen kindermisbruik!

Hair Heroes Nationale Salonactie 2010
Van 20 september t/m 2 oktober doen bijna 400 kapsalons in Nederland mee met de Nationale Salonactie van stichting Hair Heroes. Klanten die in deze twee weken een bezoek brengen aan één van de member salons, worden gevraagd om een donatie te doen van minimaal €1,- en maken zo kans op leuke prijzen. Hair Heroes is dé onafhankelijke stichting binnen de kappersbranche, die strijdt tegen kindermisbruik in Zuidoost-Azië.
Ambassadrice Victoria Koblenko
Dagelijks komen vele meisjes in Zuidoost-Azië gedwongen in de seksindustrie terecht. Al vanaf vijf jaar oud worden ze mishandeld en misbruikt. De deur van het kleine hokje waarin ze opgesloten zitten, gaat alleen open voor een kommetje rijst of een klant. Victoria Koblenko, ambassadrice van Hair Heroes, vertelt: “In Zuidoost-Azië zitten duizenden meisjes opgesloten in de seksindustrie. Hun vrijheid is hen afgenomen en hoop op een toekomst is er niet meer. Samen kunnen we kindermisbruik stoppen! Met de Nationale Salonactie kunnen we de meisjes hun leven weer teruggeven!”
Check www.hairheroes.nl voor de deelnemende kapsalons aan de Nationale Salonactie van Hair Heroes.
Over stichting Hair Heroes
Hair Heroes, opgericht door topkapper Andy Uffels, stelt de Nederlandse kappersbranche in staat, zich te verenigen en de handen ineen te slaan tegen kindermisbruik. Door middel van inspirerende evenementen, acties en creatieve projecten, zamelt Hair Heroes geld in om meisjes die slachtoffer zijn van kindermisbruik, weer een kans te geven op een betere toekomst. Alle opbrengsten gaan direct naar Stichting Stop Kindermisbruik ter ondersteuning van bevrijdingsacties, het rehabilitatieproces, opleidingstrajecten binnen het kappersvak en voorlichting.