Home Festivals, here I come! Mermaid Hair
Get the look

Festivals, here I come! Mermaid Hair

Het leukste product van de zomer!

Dat is voor mij zeker de nieuwe Instant Blush! Deze instant kleuringen zijn de nieuwste aanwinst in de Blond Me serie van Schwarzkopf professional. De naam zegt het eigenlijk al, dit moet wel leuk zijn! Het is te gebruiken op een lichte basis en uitwasbaar. De ideale oplossing voor meiden die veel festivals bezoeken en bij elk festival een ander pastel kleurtje in de haren willen! Het aanbrengen is erg makkelijk, je sprayt het op handdoek droog haar en droogt het aan. 

mermaid-hair-wet

Je kunt er zoveel mee doen en is ook een heel leuk effect voor de onderste lagen van het haar, zoals ik pas bij een klant heb gedaan. Voordeel hiervan is dat je niet de hele dag met pastels in je haar loopt omdat dit wordt bedekt. En als je haar een keer wind vangt en je ziet een glimp van pastel is dat juist heel mooi en subtiel! Maar als je een keer uitgaat, kun je je haar opsteken om het wel te tonen.

Mermaid-hair

Here you go! Blush me, Mermaid me, Candy me or Cool me! Zijn jullie klaar voor de Mermaid look?

We testen regelmatig producten. Zo ook deze Schwarzkopf Mediterranean Finishing Oil Ultime!