Home Festival Haar!
Get the look

Festival Haar!

Het is weer festivaltijd! Omdat ik zelf ook graag een festival bezoek, hier wat tips om fabulous het weekend door te komen zonder krultang, föhns & spiegels!

  1. Was je haar op het laatste moment voordat je vertrekt. Breng het ook even goed in model, zo leg je vast een goede basis.
  2. Hou je van grove slagen of juist fijnere waves? Doe je haar dan s’nachts in een (redelijk strakke) vlecht of vissegraat! Volgende dag even de borstel erdoor, beschermend serum erin en klaar!
  3. Wil je liever je haar niet wassen omdat je er dan als een verzopen katje uitziet zonder föhn en/of krultang? Neem dan een droogshampoo mee! Dit reinigt je haar zonder water en geeft je een fris gevoel! Ook geeft het veel volume, heel fijn.
  4. Toch je haar gewassen? Laat het dan drogen aan de lucht  doe het in een hoge knot als het opgedroogd is. (niet te strak, want dan krijg je een ‘knik in je haar) Als je de knot er een paar uur later weer uithaalt heb je volume aan de aanzet& mooie grove slag in de punten. Nice!
  5. Laatste dag van het festival en geen redden meer aan? Hup, hoed op! Beschermd meteen je haar en hoofdhuid tegen zon en evt regen. En het staat super, vooral met lang haar! Ik ben fan van Stetson hoeden. 

Producten

Een lekker serum dat je haar ook goed voedt is een must. Zorg dat je er 1 meeneemt die ook te gebruiken is  in nat haar als leave-in verzorger!


Zelf ben ik fan van Fudge Dry Conditioner, vooral als je extensions hebt is dit nog fijner dan een Dry Shampoo.  Beide producten gebruiken geeft helemaal een fris gevoel! Geeft tevens een heerlijke geur en m'n haar wordt er lekker zacht van zonder dat het slap wordt.Zonnebrand voor je haar. Gebruik ook echt een UV beschermer!! Geen fan van zonnesprays? Gebruik dan bv Fudge Headshine! Dit is eigenlijk een glanspray. Het heeft een heerlijke tropische geur en een hele hoge UV filter! Dus deze kan je gewoon het hele jaar door gebruiken, ideaal!

En vooral, GENIET!!! Want als je lol hebt zie je er sowieso geweldig uit!

Dit artikel is geschreven door: Judith de Ridder