Home Festival Fever! Ben je er klaar voor?
Hair update

Festival Fever! Ben je er klaar voor?

We zitten middenin het festivalseizoen en bij Cosmo Hairstyling hebben ze het ook flink te pakken en 6 festival looks bedacht, waarmee je straks helemaal festival proof bent! Bovendien krijg je een haar accessoire gratis als je nu een touch up laat doen. En wie kan jouw kapsel nu beter ready to party maken dan een professionele kapper? Wij zijn fan van de braids, zoals de boxer braid die ook dit jaar nog leuk is. En wat dacht je van zo'n lieftallige heidi vlecht? Sommige kapsels zien er iets minder festival-achtig uit, maar je kunt je kapper natuurlijk ook vragen jouw look wat meer edgy te maken. Kijk rond en kies jouw look!

#1 Wonderful Waves

cosmo-look-06

Volume en zachte, volle krullen geven deze look een romantische touch. Speels, shiny en een tikje bohemian.

#2 Romantic BRAID

cosmo-look-04

Op festivals is de vlecht ieders favoriet. Draag de Romantic Braid klassiek als een krans om het hoofd of kies voor de messy en nonchalante versie - voor de festivalganger die wél in de vlecht wilt, maar de boel tegelijkertijd edgy wilt houden.

#3 Boxer Braids

cosmo-look-01

Deze vlechten waren al jarenlang te bewonderen in de boksring. Niet voor niets: ze houden je lange haar als geen ander kapsel goed op z’n plaats. Met de hedendaagse ‘urban streetwear’ trend is deze look massaal geliefd in de fashion scene.

#4 Parisian Twist

cosmo-look-03

Parijse vrouwen staan bekend om hun stijl, allure en geweldige kapsels. Met deze Parisian Twist word je van een gevlochten updo voorzien waarmee je niet onderdoet voor de echte Parisiennes.

#5 The Bardot

cosmo-look-05

Een volle staart geïnspireerd op het welbekende stijlicoon; The Bardot is synoniem aan 'the perfect ponytail'. Een stijlvolle, volumineuze look met een messy touch.

#6 Festival Fishtail

cosmo-look-02

Een messy visgraatvlecht die je over je schouder naar voren legt oogt van alle kanten van het gezicht bijzonder.

Welke look kies jij voor je volgende festival?