Home Fashion meets Hair bij Amerikaanse merk Unite
Hair update

Fashion meets Hair bij Amerikaanse merk Unite

Unite, het exclusieve haarverzorgingsmerk uit Amerika is al jaren een begrip bij internationale celebrities als Heidi Klum, Eva Longoria & Sienna Miller. Andrew Dale* is de grondlegger van dit fashiongerichte concept en heeft hiermee een begrip in de haarverzorgingsmarkt geïntroduceerd.
Onmisbaar in de basislijn van Unite is de 7seconds Condition, deze leave-in conditioner maakt het haar direct doorkambaar zonder het te verzwaren. Ook is de conditioner uitermate geschikt als kniplotion.
Voor een prachtige bos krullen zonder pluis is er Boing Curling Cream. Deze styling lotion speciaal voor natuurlijk krullend of gepermanent haar verbeterd de krultekening en gaat pluisvorming tegen zonder het haar te verzwaren of hard te maken.
Een andere favourite is de Blonda Shampoo, die speciaal is ontwikkeld om ongewenste gele of warme tonen uit blond en grijs haar te verwijderen. Als aanvulling hierop komt Unite later dit jaar met een Blonda Conditioner.
De producten van Unite zijn niet vet, hebben geen overheersende geur en zijn niet getest op dieren. Daarnaast zijn de producten vrij van parabenen, gluten, sodiumchloride, DEA, MEA en sulfaten waardoor ze geschikt zijn voor iedereen!
"I’ve always looked at hairstyling the same way a fashion designer looks at fashion,”
*Andrew Dale is al vanaf zijn 16e jaar actief in de kappersbranche. Andrew begon zijn carrière met een stage bij de fameuze kapper/hairstylist Vidal Sassoon in Londen. Na zijn stageperiode ging hij aan de slag bij de Sloan Street Salon, Londen. Op zijn 21e werd hij door Vidal Sassoon persoonlijk gevraagd om les te geven op de Vidal Sassoon Los Angeles Academy en om te komen werken in zijn Beverly Hills Salon. Tijdens deze periode heeft Andrew veel contacten opgedaan met nationale en internationale celebrities. In 1987 richtte hij zijn eerste eigen salon op in Los Angeles, wat hij in korte tijd uitbreidde tot vier in de regio. Om zich volledig te kunnen richten op het ontwikkelen van zijn eigen productlijn Unite heeft Andrew inmiddels z’n salons verkocht.
Dit artikel is overgenomen van een persbericht van Unite