Home Express yourself met Illuminated Colors van Wella Professionals
Hair update

Express yourself met Illuminated Colors van Wella Professionals

Maak kennis met Illuminated Colors van Wella Professionals: de trendcollectie met multi-dimensionale kleurresultaten. Say what? Dit klinkt misschien eng, maar niets is minder waar. Vroeger kleurden we ons haar in één soort kleur. Dat is verleden tijd, niet? Tegenwoordig gaan we voor dieptes en lichte en donkere kleurtinten. Wella Professionals intrepreteert deze trend door nieuwe kleurnuances in het haar aan te brengen.

Illuminated Colors brengt weer leven in het haar door een lichtspel te creëren dat het haar van binnenuit op laat lichten. Experimenteren met licht en donker is hierbij dus key. Dit product is dan ook een ode aan individualiteit en zelfexpressie door middel van kleur. Maar welke kleuren kun je dan verwachten? Illuminated Colors werkt met een kleurenpalet dat bestaat uit middentonen, oranje, geel en violet. Bijzonder opvallende kleuren! Je kunt zelfs gelijksoortige kleuren met elkaar combineren voor een meer dynamische look.

Kijk snel hieronder om de kleuren Layered Blonde, Golden Yellow, Dimensional Purple en Pure Auburn te bewonderen. Ga jij je hieraan wagen?

wella2 wella3 wella4 wella1

Cover: Wella Professionals