Home Eerst even backstage bij de Hair Bar en dan Ready to Party!
Hair update

Eerst even backstage bij de Hair Bar en dan Ready to Party!

De Hair Bar van Pierôt Coiffures is een laagdrempelige plek waar je snel jouw look perfectioneert voor een feestje of event. Je kunt er van alles laten doen; je haar stylen, nagels lakken, make-up of zelfs je wenkbrauwen verven. Natuurlijk kun je bij Pierôt ook terecht voor een complete haarbehandeling of knipbeurt en voordeel is dan dat je tijdens het inwerken van je haarkleur snel je nagels kunt laten lakken. Achterin de zaak bevind zich zelf een complete barbershop, zodat de heren niet hoeven plaatsnemen tussen de gemanicuurde dames!

Met de producten van Kérastase, L'Oréal en Balmain wordt niet alleen professioneel geföhnd maar worden ook in no-time complete looks gecreëerd, met krullen, updo’s en braids. Omringt door de zo kenmerkende Metropolitan Luxury van Eric Kuster ervaar je een ultiem half uurtje me-time met ravissant resultaat. 

Pierot-hairbar1

De salon bevindt zich op de van Baerlestraat in Amsterdam, vlakbij het museumplein en ook heel dichtbij het centrum. Een lekker relaxte plek om je even helemaal te laten verwennen en mooi maken. Alsof je even backstage mag voordat je op moet voor de big show! Mijn 'big show' was een etentje vrijdagavond en ik was dan ook heel blij eerst even bij de Hair Bar binnen te kunnen wippen. Ik werd meteen al hartelijk welkom geheten met een lekker glaasje wijn. Daarna was de make-up aan de beurt. In overleg werden mijn wenkbrauwen geverfd voor meer definitie. Mijn ogen kregen een lichte smokey-eyes (het was tenslotte maar een etentje) en de rest van de make-up werd mooi bijgewerkt.

Pierot-hairbar2

Daarna was het haar aan de beurt. Tegenwoordig heb ik een volle bos dankzij extensions en nadat ik had gezegd waar het voor was, gaf ik de kapster carte blanche. Maurice keek naar mijn haar en vroeg me of ik niet zin had in een extra treatment van Kérastase voor meer body en glans. Daar zeg ik geen nee tegen en na een heerlijke wasmassage en een speciale cocktail voor mijn haar uit de Instant Hair Transformation bar, was mijn haar klaar voor de styling. Het haar werd glad geföhnd en aan een kant vastgezet met speldjes. Wat vinden jullie van het resultaat?

Pierot-hairbar

Wil je ook eens kennismaken met de stylisten van de Hair Bar? Op 31 mei en 1 en 2 juni is de salon 's avonds open van 18:00 - 22:00 voor de L'Oréal Hair Fashion Night. Op deze speciale avonden kun je gewoon binnenlopen voor een gratis styling! Laat die kans niet liggen en ervaar voor jezelf welk verschil een professionele kapper kan maken!

Menukaart

Pierot-menu