Home Nieuwe look voor GLYNT!
Hair update

Nieuwe look voor GLYNT!

GLYNT heeft een nieuwe uitstraling! Achter het nieuwe minimalistische ontwerp van de verpakking, die speciaal is ontwikkeld voor de professionele haarstylist, vinden we innovatieve stylings- en verzorgingsproducten. Deze worden aangevuld met de bekende en verfijnde Zwitserse succesrecepten die elkaar versterken en aanvullen. Daarvoor worden hoog kwalitatieve plantaardige ingrediënten gebruikt, die door middel van de modernste technieken worden verwerkt, zodat het haar deze optimaal kan absorberen. Daarbij is de kwaliteit van elk plantaardig ingrediënt van groot belang. Alleen als de relevante werking van het plantaardige ingrediënt klinisch bewezen is, wordt het verwerkt in de GLYNT producten.

  • Geuren zijn boodschappers van geluk! Daarom hecht GLYNT bijzonder veel belang aan de selectie van geurstoffen, die in de producten worden gebruikt. Dit zijn met name harmonische, licht geconcentreerd en zeer goed te verdragen geuren.
  • Uit ethische beweegreden en uit respect voor dieren worden er geen dierlijke ingrediënten en ingrediënten die op dieren zijn getest gebruikt.

De nieuwe producten met foto's staan nu allemaal up-to-date op WieWatHaar! Bekijk hier alle producten en lees de reviews.

Dit artikel is overgenomen van een persbericht van Glynt