Home Editorial 03
Hair update

Editorial 03

Het is misschien wel het meest kostbare dat je kunt bezitten: je gezondheid. Want zonder dat kan de hele buitenkant je wel gestolen worden. Toen we het thema 'Be healthy' bedachten konden we niet weten hoe actueel het zou zijn in deze tijden van angst voor een virus dat nu zelfs in Nederland is binnengedrongen. Be healthy ... is toch het mooiste dat je iemand kunt wensen?

En hoe gezonder, hoe mooier. Want je kunt de binnenkant nu eenmaal niet los zien van de buitenkant. Als het vanbinnen niet allemaal op orde is, zal je haar en huid er dof uitzien, ongeacht wat je erop smeert of erin masseert. Goede voeding is daarbij heel belangrijk, maar ook stress is een grote boosdoener. We vertellen je er meer over in ons themaverhaal. Ook nemen we deze maand een kijkje in de Utrechtse  Salon Diez, laat Nico Niessink zich van een heel andere kant zien en praten we met kapper Rick van het Meer over het kappersvak en zijn visie op gezond haar.

En natuurlijk besteden we deze maand extra aandacht aan de toppers die genomineerd zijn voor de Coiffure Award! Je ziet veel mooie inzendingen terug in Created in NL en we praten met dé vrouw achter de Coiffure Award, Laura van de Graaf.

Stay tuned & enjoy!
Liefs, Marit X