Home Diversiteit bij de show van Jani Beemster
Hair update

Diversiteit bij de show van Jani Beemster

Featured Video Play Icon

Vorige week was ik in Parma voor de Davines Word Wide Hair Tour. Daar heb ik al een verslag over geschreven (zie de link hieronder). Maar dit keer ga ik dieper in op de show van onze Nederlandse Jani Beemster. Want voor zo'n klein landje als Nederland hadden we wel als enige land mooi 2 topkappers met een show voor meer dan 3000 man! Jani Beemster heeft al eerder voor Davines geschitterd en heeft ene eigen salon in Alkmaar, Hair by Jani.

Lees ook:

DAVINES VILLAGE

IMG_3745

Het thema voor deze show was Diversity. Want, zoals hij het zelf zo mooi verwoordde op het podium:

`Jani">Ik ben geboren in Griekenland, maar opgegroeid in Nederland. Mijn inspiratie was de diversiteit van Amsterdam, maar ook van mijn (grote) familie. Mijn toekomstdroom is een heldere visie voor iedereen en meer diversiteit!`

IMG_3998

Leuk detail was Jani's hommage aan zijn oom, Luud Schimmelpenninck. Luud was in de 60'er jaren in Amsterdam vooral bekend om zijn 'witkar'. Met deze voorloper van de elektrische auto, liep hij zijn tijd ver vooruit. De show paste daarom perfect bij de visie van Davines (sustainability) en deze tijd (diversity).