Home De wellness producten van Simply Zen zijn nu nóg mooier!
Hair update

De wellness producten van Simply Zen zijn nu nóg mooier!

De wellness lijn van het Italiaanse Z.one Concept, simply zen, heeft een metamorfose ondergaan! Alle verpakkingen zijn opnieuw designed en sluiten nu nog beter aan bij de visie van het merk.

En laat design maar aan de Italianen over! Persoonlijk koop ik niet graag iets (of het moet zo geweldig goed zijn, maar dan nog verstop ik het als het er lelijk uitziet) in een lelijk flesje. Nu was het vorige design niet lelijk, alleen de kleuren waren wat feller en juist bij een wellness lijn vind ik rustige, ingetogen kleuren veel beter passen. Daarom vind ik deze producten zo mooi.

Alle nieuwe designs

De lijn is zeer uitgebreid en pakt alle haarproblemen aan, die uiteenlopen van een gevoelige hoofdhuid tot ouder wordend haar. Er zijn 10 productseries en het is natuurlijk fijn om te weten dat de producten er niet alleen mooi uitzien, maar ook hun werk nog eens heel doeltreffend doen.

Ik heb een flesje Detoxifying Shampoo ontvangen om te testen uit de Detox serie. Deze shampoo heeft een ontgiftende werking op de hoofdhuid, die - vooral in de stad - natuurlijk dagelijks wordt blootgesteld aan allerlei vuiltjes. Ik kan niet wachten om het te gaan proberen, maar kan wel alvast verklappen dat het goddelijk ruikt! Wordt vervolgd.

Alle Simply Zen producten zijn verkrijgbaar bij  Z.one Concept salons (zie salonlocator op www.zoneconcept.nl) en via zonestore.nl.