Home De WASBAR: kapper en wasserette in een
Hair update

De WASBAR: kapper en wasserette in een

Je haren laten knippen terwijl de was wordt gedaan?
WASBAR  maakt binnenkort korte metten met de oersaaie routine van het wachten op je was in een TL-verlichte wasserette en maakt er een sociale happening van. Bij Wasbar spreek je gezellig af met je vrienden, en bij een lekkere koffie of een fris pintje laat je rustig je was draaien.
Naast tal van andere activiteiten kan je bij Wasbar ook plaatsnemen in de L’Oréal kappersstoel om on-the-go je haar te laten wassen, knippen en brushen. Bij deze kappersstoel hoort uiteraard ook een goeie kapper die op de hoogte is van de laatste trends en technieken (wassen, knippen, brushen, kleuren) en die op zelfstandige basis zijn eigen mini-kapsalon kan runnen. Wasbar werkt met behandelingen van maximaal één uur, efficiëntie is dus ook een must.
Kappers gezocht
Dit gloednieuwe retailconcept in Gent dat de deuren eind volgende maand opent, is dringend op zoek naar een jonge überfunky kapper en organiseert daarom eind augustus een kapperscasting in samenwerking met L’Oréal.
Kappers die overtuigd zijn te hebben wat Wasbar zoekt, sturen best dringend hun cv naar kapper@wasbar.be. De jury maakt dan een eerste selectie uit deze cv’s en de beste kandidaten worden uitgenodigd voor de casting die eind deze maand zal doorgaan op het hoofdkantoor van L’ Oréal in Brussel.