Home De kunst van sluik haar: Shu Uemura Shusu Sleek
Hair update

De kunst van sluik haar: Shu Uemura Shusu Sleek

De nieuwe Shusu Sleek lijn van Shu Uemera bestaat uit een mix van zwarte komijnolie, mineralen en omega olieën en gaat de strijd aan met stug pluizig haar. De komijnolie voedt en omhult het haar, waardoor het haar glad en sluik wordt. De naam komt van de dikke gladde Shusu zijde, oorspronkelijk gebruikt voor kimono's die meer dan 500 jaar geleden in Japan tijdens ceremonies werden gedragen.
Het gebruik van deze producten wordt met recht een ceremonie genoemd. Het begint met een wasmassage met de Smoothing Shampoo Daarna wordt de shampoo zorgvuldig uitgespoeld en moet de Smoothing Conditioner in het haar worden gekneed (let op, niet op de hoofdhuid!). Om het effect van deze lijn te vergroten kun je een keer per week het masker gebruiken: Smoothing Treatment Mask. Dit masker bevat twee maal zoveel komijnolie dan de conditioner en maakt je haar weer glad en zacht als zijde.
Zwarte komijnolie is ook wel als de Olie van de Farao's en werd ten tijde van de oude Egyptenaren al gebruikt. Het geheim zit in de krachtige anti-oxidanten en de omega's die het bevat.