Home De helden van de Hair Heroes Salonactie
Hair update

De helden van de Hair Heroes Salonactie


Afgelopen najaar, van augustus tot oktober, was wederom de Nationale Salonactie van Hair Heroes. Dit jaar werd het anders aangepakt en werd aan de salons zelf overgelaten welke activiteiten ze wilden organiseren voor dit goede doel. Dat werkte, salons waren meer betrokken en lieten hun creativiteit er op los! Uiteindelijk deden 76 salons mee en werd er maar liefst €23.652 opgehaald. Een aantal salons sprongen eruit. Door hun originele acties, de moeite die ze erin hadden gestopt en het bedrag dat ze hadden opgehaald. Wij vinden dat heel bijzonder. In deze lastige economische tijden waarin het toch al moeilijk is om als ondernemer het hoofd boven water te houden, vonden deze salons toch nog de tijd en energie om zich in te zetten voor misbruikte meisjes aan de andere kant van de wereld! Daarom verdienen deze salons het om extra in het zonnetje gezet te worden. WieWatHaar doet dat door ze een gratis {link pagina#pluspakket} aan te bieden waarmee ze hun salon beter zichtbaar kunnen maken op internet. Hieronder staan de zes salons die van ons een PLUSpakket kregen en erachter staat kort vermeld hoe ze zich hebben ingezet voor Hair Heroes.
Zie je er een salon bij jou in de buurt tussen staan? Stap er eens binnen. Grote kans dat ze net zo bevlogen met jouw kapsel omgaan als met dit goede doel!
NewStyle Hairstudio
Deze salon organiseerde een modeshow aan het strand in Katwijk. De opbrengst van de kaartenverkoop ging naar Hair Heroes.

Salon B Almere
In de maand September ging de helft van een hoofdhuidmassage (totale prijs €32,50) naar Hair Heroes. Daarnaast werden op 18 september 3 workshops georganiseerd waarbij de klant zelf bepaalt wat wordt betaald en dus welk bedrag er naar Hair Heroes zou gaan.

Ineke's Hairstyling & Zonnestudio
Elke vrijdagavond in september waren er speciale behandelingen waarvan het volledige bedrag (min. €10) naar Hair Heroes ging. Daarnaast werden er loten verkocht tijdens de jaarlijkse feestavond met als prijs een metamorfose. Ook deze opbrengst was voor Hair Heroes.
Kapsalon Noordhorn
Op woensdagen in oktober werden speciale knipdagen georganiseerd. Minimale donatie €10, waarbij de volledige opbrengst voor Hair Heroes was.

Salon B Alkmaar
Een speciaal event voor Hair Heroes: B Alkmaar Rocks! Voor €10 konden klanten genieten van een borrel, modeshow en DJ. Volledige opbrengst was voor Hair Heroes.

Koffijberg Hairdressers
Het personeel doneert alle fooien aan Hair Heroes en dit bedrag wordt nog eens verdubbeld door het management. Ook werden er geluksarmbandjes verkocht waarvan de opbrengst naar Hair Heroes is gegaan.