Home De festival vibes van Tomorrowland
Hair update

De festival vibes van Tomorrowland

Tomorrowland is in volle gang, een droom voor festivalgangers. Vergelijk het met de Efteling waar volwassenen hun fantasieën kunnen uitleven!

Met een line-up van o.a. Afrojack, Armin van Buren, Tiësto en David Guetta, Axwell, Martin Garrix en Paul Kalkbrenner, gedurende 6 dagen.  Geen wonder dat festivalgangers vanuit de hele wereld hier op afkomen en dit wel gezien wordt als het beste festival ter wereld! Er werden maar liefst 400.000 bezoekers verwacht.

hairsalon

Wella had een pop-up kapsalon ingericht waar de feestgangers een lastminute festival look konden krijgen met producten van Sebastian Professional en EIMI. Wij waren benieuwd naar de festival looks maar wat bleek? De meesten gooiden hun haren lekker los, hippe zonnebril op en dansen maar!

tomorrowland-02 tomorrowland-01

tomorrowland-03

Ook de binnenstad van Brussel feestte mee. Festivalgangers werden op de Grote Markt ondergedompeld in de magie van Tomorrowland. Voor de gelegenheid was het plein énkel toegankelijk voor mensen met een Tomorrowland-bracelet. Een dj zorgde voor muziek, terwijl er rondom de Grote Markt allerlei leuke activiteiten plaatsvonden.

tomorrowland-05 tomorrowland-04