Home ColorMotion+ voor kleurbescherming én sterk haar!
Hair update

ColorMotion+ voor kleurbescherming én sterk haar!

Er is een nieuwe lijn met professionele kappersproducten die helpt je gekleurde haar te beschermen. Er zijn veel producten voor gekleurd haar op de markt, maar deze richten zich meestal op het tegengaan van kleurvervaging. Natuurlijk is dat fijn, maar zou het niet nóg fijner zijn als ook de conditie en structuur van je gekleurde haar zou worden versterkt?

ADVERTORIAL

Onderzoek heeft uitgewezen dat 8 van de 10 vrouwen dat ook willen* en dat is niet verwonderlijk als je bedenkt dat kleuringen het haar kunnen verzwakken. Gelukkig hoef je met ColorMotion+ niet te kiezen tussen bescherming van kleur of sterk haar, hoe fijn is dat!

You can have it both!

Colormotion-02

De producten van ColorMotion+ verbeteren de kwaliteit van gekleurd haar op 3 manieren:

  1. met kleurbescherming tot acht weken**
  2. met levendige glans
  3. met versterking van de haarstructuur

Gekleurd haar heeft speciale verzorging nodig omdat het gevoeliger is voor invloeden, zoals haren wassen, styling en zon, wind en luchtvervuiling. Deze factoren kunnen de poreuze delen van de haarvezel aantasten, waardoor de conditie van gekleurd haar achteruitgaat en de intensiteit van de kleur verloren gaat naarmate de kleurmoleculen vervagen. Hierdoor raakt de haarstructuur verzwakt met als resultaat dof haar.

En dat wil je toch niet? Tenslotte is een kleurbehandeling bij een goede kapper niet goedkoop en als je dat geld nu eenmaal hebt uitgegeven, kun je daar ook beter goede verzorgingsproducten bij kopen voor thuis.

Colormotion-01

In ColorMotion+ power of Three zijn de beste verzorgingstechnologieën van Wella Professionals verenigd:
  1. Free Radicals Protection Technology kapselt metalen in om de vorming van vrije radicalen te verminderen
  2. Hair Surface Polisher maakt de schubbenlaag van het haar glad voor meer glans en grotere handelbaarheid***
  3. Wellaplex Bonding Agent helpt de interne haarbruggen te reconstrueren voor sterker haar**** .

*kwantitatief onderzoek uit de VS | ** bij gebruik van Structure+ Mask | *** vs geen behandeling | **** bij het gebruik van Structure+ Mask vs geen behandeling


Deze producten zijn o.a. te verkrijgen via de webshop van JohnBeerens.com.