Home Color Zoom collectie GOLDWELL
Get the look

Color Zoom collectie GOLDWELL

Goldwell Nieuwe Stijl!

finale-Goldwell-show

Afgelopen zondag was de entree van de Westergasfabriek in Amsterdam zwart-wit gekleurd; binnen smolten modellen in grafische patronen samen met het decor. De nieuwe trendcollectie Reallusion werd getoond en dat ging vooraf met spetterende lichteffecten waarbij de setting Westergasfabriek perfect paste.

Goldwell-Reallusion-01

Optisch bedrog, op het eerste gezicht nauwelijks waarneembare effecten, spelen met waarneming was de trend die vol overtuiging door Goldwell werd gepresenteerd. Ik zag aparte kleurcombinaties, mooie bewegingen en veel kleine details die de looks juist zo bijzonder maakten. Agnes Westerman, Coiffure Award winnares van 2013, presenteerde de show vol enthousiasme: "elke keer dat je kijkt vallen weer andere dingen op".

De show werd geopend door zangeres Shirma, topkapper Mario Krankl toverde met haar en verschillende Nederlandse kappers vertelden over hun visie. Ik was verrast door deze geweldige show die tot in de puntjes verzorgd was. Goldwell pakte echt uit en je kon zien dat ze zin hadden in hun nieuwe koers. Zoals ze zelf zeggen , ze zijn een nieuwe weg ingeslagen. Het ooit een beetje stoffig merk heeft al het stof van zich af geschud en is er klaar voor. Ik ben heel benieuwd wat er verder nog gaat komen!

Goldwell-Reallusion-1

Lees ook; Deze kleurtalenten zijn door naar de volgende ronde van de Goldwell Color Zoom wedstrijd en Angelo Seminara nieuwe Brand Ambassadeur Goldwell!

Goldwell zegt; We think stylist en weten dat alleen een kappersexclusief merk aan jouw professionele behoeften voldoet en jou kan helpen om je doelen te bereiken.