Geplaatst op Geef een reactie

Natuurlijke DIY Haarmaskers: Geef je Lokken een Boost met Duurzame Zelfgemaakte Treatments!

Designed by Freepik

Met eenvoudige ingrediรซnten uit je keukenkastje kun je makkelijk zelf een voedend masker maken dat stralen. Bovendien past dit helemaal binnen de duurzame beweging van vandaag, waarin groene en ecologisch vriendelijke producten voor haarverzorging steeds populairder worden. Hier zijn drie eenvoudige recepten om thuis uit te proberen:

Avocado & Honing Masker

  • Prak een rijpe avocado en meng het met een eetlepel honing.
  • Breng het mengsel aan op vochtig haar en laat het 20-30 minuten intrekken.
  • Spoel grondig uit met warm water voor zijdezachte lokken.

Kokosmelk & Olijfolie Masker:

  • Meng gelijke delen kokosmelk en olijfolie in een kom.
  • Verdeel het gelijkmatig over je haar en hoofdhuid en laat het 30 minuten inwerken.
  • Spoel uit met shampoo en geniet van een gehydrateerde coupe.

Yoghurt & Banaan Masker:

  • Prak een rijpe banaan en meng het met een half kopje natuurlijke yoghurt.
  • Breng het aan op schoon, vochtig haar en laat het 20 minuten zitten.
  • Spoel grondig uit voor glanzende en gezond uitziende lokken.

Met deze eenvoudige en natuurlijke haarmaskers kun je je haar verwennen zonder de bank te breken, terwijl je tegelijkertijd bijd

Geplaatst op Geef een reactie

Keune X Duran Lantink tijdens Paris Fashion Week

Duran Lantink presenteerde zijn nieuwste collectie โ€˜DURAN-SKIโ€™ in het Palais de Tokyo. De Nederlandse ontwerper toonde sculpturale kledingstukken met uitbundige volumes die silhouetten vervormden in vloeiende curves. Ter gelegenheid daarvan maakte de gerenommeerde Amerikaanse hairstylist Holli Smith gebruik van de expertise van Keune Haircosmetics om sleek-looks te creรซren die de extreme volumes van de knitwear en outerwear benadrukten en tegelijkertijd contrasteerden.
ย 
Duran Lantink koos voor een conceptuele benadering van lifestyle en vrijetijdsbesteding rondom luxe wintersporten. De Nederlandse ontwerper heeft skikleding gebruikt en het zowel verkleind al opgeblazen tot kleine waistcoats, waarbij hij zijn kenmerkende opvultechniek met schuim heeft gebruikt om onderliggende volume te creรซren.
ย 
Het merk blijft trouw aan zijn bewuste aanpak door gebruik te maken van een mix van restvoorraaden en vintage stukken voor het leer, schapenvacht en fluweel in de collectie, terwijl nieuwe duurzame materialen zoals gerecyclede lycra en wol het merk de mogelijkheid bieden om op verantwoorde wijze te groeien.

Voor de hairstyling koos Lantink voor Holli Smith, een gerenommeerde Amerikaanse haarstylist. Haar moderne, verfijnde esthetiek was te zien op de catwalks en in reclamecampagnes van grote modehuizen zoals JP Gaultier, Miu Mu, Balenciaga, Marc Jacobs, Chloรฉ en Calvin Klein.
ย 
In samenwerking met Keune Haircosmetics konden Smith en haar team innovatieve producten van hoge kwaliteit gebruiken om looks te creรซren die perfect contrasteerden met de vormen en volumes van de collectie.

Geplaatst op Geef een reactie

De Hottest Haartrends en Kleuren voor Lente 2024

Haartrends

Midi-cut: De halflange coupe, net boven of onder de schouders, blijft een favoriet voor lente 2024. De 'lob' (long bob) valt ook onder deze trend, waardoor je een frisse uitstraling krijgt met de mogelijkheid tot het toevoegen van lange lagen.

Birkin Bangs: Geรฏnspireerd op Jane Birkin, domineren de birkin bangs de haartrends van 2024. Deze pony is iets korter dan wij gewend zijn, omlijst het gezicht en mag best een beetje piekerig zijn voor een trendy look.

Glossy Locks: Glanzend haar staat centraal bij de glossy-haartrend. Met behulp van haarserums en oliรซn bereik je de ultieme glans, waardoor dof ogende lokken tot het verleden behoren.

@dimitrishair via Instagram

Kleurentrends

Chunky Highlights: Een moderne twist op de dikke highlights uit het verleden, deze keer met een chique uitstraling. Verwacht meer verfijnde strepen die een statement maken zonder te overdrijven.

Strawberry Coupe: Van zachte roodtinten tot koperkleurige highlights, aardbeientinten zijn overal te zien deze lente. Blondines kunnen kiezen voor een subtielere verschuiving, terwijl brunettes kunnen gaan voor diepere, rijkere tonen met een rode ondertoon.

Scandi Hairline: De Scandi hairline techniek licht de fijne haartjes aan de voorkant van de haarlijn op voor een natuurlijke, Scandinavische blondine-look.

@charlotterowleyhair via Instagram

Kortom, het voorjaar van 2024 belooft een boeiende mix van gedurfde haartrends en prachtige kleuren die zeker de aandacht zullen trekken. Waag je aan een nieuwe coupe of experimenteer met levendige kleuren om je look te vernieuwen en te verfrissen!

Geplaatst op Geef een reactie

BarberSociety Live: Het Ultieme Barberfestival!

Op zondag 14 april 2024 zal het festival plaatsvinden op een nieuwe locatie, Hemkade 48 in Zaandam, onder de rook van Amsterdam. Met een sfeervol terras, diverse foodtrucks en een adembenemend uitzicht op het Noordzeekanaal, zal het een dag worden die volledig in het teken staat van het barber- en herenvak.

BarberSociety Live trekt barbers uit binnen- en buitenland, evenals enthousiastelingen die interesse hebben in de barberwereld. De bezoekers zullen worden getrakteerd op inspirerende barbershows, de nieuwste producten kunnen ontdekken, deelnemen aan de BarberSociety Battles en onder het genot van een drankje en een hapje ervaringen kunnen delen. Het evenement staat bekend om zijn educatieve en internationale programma, met hoogtepunten zoals de show van Josh Lamonaca, een barber met een enorme online aanhang van een half miljoen Instagramvolgers, die wereldwijd wordt geprezen om zijn moderne barbering technieken.

Een voorproefje van de line-up onthult enkele bekende namen en veelbelovende talenten. Naast de wereldberoemde barber Josh Lamonaca, zal het pomade icoon Donnie Hawley overvliegen uit de Verenigde Staten voor een spetterend optreden met zijn Layrite team. Ook zullen de Australische barbers Eoin McCarthy en Leigh Winsor inzichten delen in de zakelijke kant van het vak. Lokale talenten zoals Dario en zijn team zullen Nederland vertegenwoordigen met een energieke show vol inspiratie, hiphop, vuur en haircuts. Bovendien zullen gerenommeerde barbers uit Frankrijk, Roemeniรซ en Polen hun visie op het herenvak delen.

Een van de hoogtepunten van BarberSociety Live zijn de BarberSociety Battles, waar deelnemers de kans krijgen om voor een live publiek hun vaardigheden en creativiteit te tonen. De BARBERSOCIETY BATTLE en de BARBERSOCIETY YOUNG TALENT BATTLE bieden moedige deelnemers de mogelijkheid om de titel 'BarberSociety Winner of the Year 2024' te winnen, evenals productpakketten en geldbedragen uit een geweldige prijzenpot.

Marc van de Hare, oprichter van BarberSociety en eigenaar van Van de Hare Amsterdam Barbers, benadrukt het belang van het evenement: "Het is fantastisch om de steun uit de branche te voelen en dit evenement te kunnen organiseren. Het brengt mensen met hart voor het barber/herenvak samen en biedt een bron van ongekende inspiratie en motivatie."

Kortom, BarberSociety Live op zondag 14 april 2024 belooft een unieke ervaring te worden die je niet wilt missen. Het volledige programma zal de komende weken bekend worden gemaakt via de sociale media en de website van BarberSociety Live.

BarberSociety Live Details:

  • Datum: Zondag 14 april
  • Tijd: 10.00 โ€“ 18.30 uur
  • Locatie: Hemkade 48, Zaandam, onder de rook van Amsterdam
  • Tickets en meer informatie: www.barbersocietylive.com
  • Social media: @barbersocietylive
Geplaatst op Geef een reactie

Hair X-perience 2024 geannuleerd

Helaas gaat de Hair X-perience in 2024 niet door, een evenement dat jaarlijks zorgt voor een dag bomvol inspiratie, nieuwe inzichten en kennis deelt over producten en technieken. Hieronder lees je het pers bericht van de organisatie.

Het afgelopen jaar hebben we hard gewerkt aan een vernieuwd concept voor The Hair X-perience, waarbij is ingespeeld op de wensen en behoeften vanuit de branche. Hierbij lag de focus op het inspiratieplein aangevuld met waardevolle deelnemers en een hoogwaardig contentprogramma met masterclasses, shows en een meer belevingsvolle opzet.

Helaas hebben we te maken met uitblijvende commitments. Dit maakt het voor ons onmogelijk om een hoogwaardig en representatief evenement te organiseren dat voldoet aan ieders verwachtingen.

Met pijn in ons hart hebben we dan ook de beslissing genomen om The Hair X-perience 2024 te annuleren. We hopen op jouw begrip en waarderen iedereen die zich heeft ingezet om van The Hair X-perience een succes te maken.

Geplaatst op Geef een reactie

Tips voor Gezond Haar en Natuurlijke Haargroei

Hoewel er genoeg wondermiddeltjes op de markt zijn die van alles beloven, is het beste om van binnenuit aan de slag te gaan. De truc is om je haar gezonder te maken en daardoor de groei te bevorderen. Hieronder vind je de beste tips bij het ondersteunen van het natuurlijke groeiproces.

Gezonde Voeding

Zorg voor een gevarieerd dieet en krijg voldoende vitaminen en mineralen binnen. Overweeg het gebruik van voedingssupplementen zoals biotine, vitamine B en silicium, deze staan bekend omdat ze de haarstructuur te versterken. Hoewel haarsupplementen een kunnen aanvulling zijn voor mensen met tekorten gaat de voorkeur uit naar het verkrijgen van voedingsstoffen via voeding.

Knippen

Laat je haar regelmatig knippen om gespleten haarpunten te voorkomen. Door regelmatig te je haarpunten te knippen, blijft je haar gezond en hoef je minder lengte af te knippen bij een knipbeurt. Dit omdat gespleten haarpunten zijn weg naar boven maken, dus hoe langer je deze laat zitten, hoe schadelijker dit is voor je haar.

Wassen

Verminder de hoeveelheid van het wassen van je haar. Shampoo verwijdert niet alleen vuil in je haar, maar ook de natuurlijke oliรซn die je haar gezond houden. Probeer het gebruik van shampoo te verminderen en focus vooral op het reinigen van je hoofdhuid. Als je een keer per week een vocht inbrengend haarmasker gebruikt, en deze gelijkmatig verdeelt het over je haar krijg je optimale hydratatie. Overweeg ook het gebruik van haarolie en -serums voor extra verzorging en bescherming tegen beschadiging.

Stress

Stress kan een negatieve invloed hebben op de haargroei, dus probeer stress te verminderen door voldoende rust te nemen en te ontspannen. Iets wat ook werkt tegen stress รฉn haargroei stimuleert zijn hoofdhuidmassages. Deze kunnen ook de bloedcirculatie bevorderen en hierdoor de haargroei stimuleren.

Met deze tips kun je je eigen gezondheid en die van je haar ondersteunen. Hierdoor wordt de natuurlijke groei bevorderd, zonder gebruik te maken van valse claims of beloften. Geef je haar de juiste verzorging en voeding, en geniet van een gezonde lokken!

Geplaatst op Geef een reactie

Omarm natuurlijk schoonheid - Clean Beauty

Een Beweging van Natuurlijke Schoonheid

De Clean Girl Aesthetic maakte zijn intrede via celebrities zoals Hailey Bieber en Sofia Richie. Later is deze movement zijn eigen leven gaan leiden via social media, voornamelijk TikTok. Maar het is meer dan alleen een stijl; het is een beweging die draait om eenvoud, frisheid en het omarmen van je natuurlijke zelf. Kenmerkend zijn minimalistische make-uplooks, strakke kledingstijlen en een focus op innerlijke en uiterlijke gezondheid.

Een Beweging van Natuurlijke Schoonheid

De Clean Girl Aesthetic maakte zijn intrede via celebrities zoals Hailey Bieber en Sofia Richie. Later is deze movement zijn eigen leven gaan leiden via social media, voornamelijk TikTok. Maar het is meer dan alleen een stijl; het is een beweging die draait om eenvoud, frisheid en het omarmen van je natuurlijke zelf. Kenmerkend zijn minimalistische make-uplooks, strakke kledingstijlen en een focus op innerlijke en uiterlijke gezondheid.

How to:

HAAR โ€“ Strakke knot

Het haar volgt een strakke benadering door gebruik te maken van olie, gel en een borstel met varkenshaar om de lokken glad te strijken. De knot wordt meestal op de nek (of boven op het hoofd) geplaatst met een lichte middenscheiding. Een alternatief is om een lage paardenstaart in een gedraaide vlecht te dragen.

HUIDVERZORGING โ€“ Glanzende huid

Deze trend volgt een volle, glasachtige huid. Vergelijkbaar met eerdere trends zoals 'jello skin' en 'dolphin skin', wil je een glanzende basis. Hoe glanzender, hoe beter. De key is een basisroutine die super hydraterend is, zoals een voedende reiniger, hyaluronzuur serum en een getinte moisturizer.

MAKE-UP: Minimale look

De โ€œno-makeupโ€ makeup look is essentieel, roze wangen, volle wenkbrauwen en glanzende lippen passen volledig bij deze trend. Je kunt highlighter, contour en oogschaduw toevoegen, maar houd je aan neutrale tinten voor een algehele natuurlijke afwerking.

Voor wie de Clean trend omarmt, vormt het een natuurlijke en krachtige manier om hun innerlijke en uiterlijke schoonheid te benadrukken. Door de focus te leggen op natuurlijke schoonheid, gezondheid en zelfexpressie, resulteert dit in een beweging die zelfliefde en natuurlijke schoonheid.

Geplaatst op Geef een reactie

Meet holistisch therapeut Fleur!

About Fleur

Mijn naam is Fleur Donker, eigenaresse van ZielZorg. Ik ben holistisch therapeut en gebruik verschillende methodieken in mijn praktijk om mensen te ondersteunen bij klachten. Mijn missie is om mensen in te laten zien dat elke klacht ergens begint, of het nou spierverkrampingen zijn of moeite met ontspannen. Vanuit holisme is alles รฉรฉn. Ik geef reiki, sound-healing, massages, loslaat methodes en cupping.

Mijn reis in de spiritualiteit begon al vroeg. Als kind was ik al erg gevoelig en op jonge leeftijd bezig met mediteren, kaartjes trekken en stenen.

Zielzorg

Ik heb een opleiding gevolgd tot event producer en ben daardoor in de evenementen wereld beland. Hier draaide alles om gas geven, zowel de vloer wegdraaien als kantoor. Ik liep stage bij een van de grotere clubs in Amsterdam wat resulteerde tot een baan. Na een tijdje merkte ik dat het me begon op te breken, de werkdagen, de verwachtingen, het ego spel en de druk. Uiteindelijk ben ik in een burn out beland. Hierdoor moest ik mij ziek melden en begon mijn herstel. Toen ik nog werkte voelde ik al dat mijn leven een ander pad mocht inslaan en dat dit niet de eindbestemming was. Ik was opzoek naar diepte en verbondenheid. Zowel met mijzelf als met een ander. De kern bleef mij aanspreken en toen heb ik besloten om te starten met Reiki 1 en de opleiding tot holistisch therapeut. Hierdoor ging ik steeds meer lagen afpellen en werden de patronen zichtbaar.

Ik had een gave baan, een mooie auto, een appartement in de pijp, een relatie met een voetballer en de leukste feestjes. Op mijn instagram leek het alsof ik het perfecte leven leidde. Maar juist doordat ik dit heb gezien en gevoeld, hoe het leven zou zijn met alles wat ik dacht dat ik wilde. Dat is de aanloop geweest wat mijn diepe verlangen bevestigde. Er is meer.

Present

Momenteel woon ik alleen. Ik ben hartstikke gelukkig met mijn bedrijf ZielZorg waar ik elke dag aan en voor werk. Ik heb lieve waardevolle vrienden die het echt boeit hoe het met mij gaat. Ik werk vanuit verbinding met mijn cliรซnten. Ik vind mijn werk het allermooiste wat er bestaat, mensen laten ontspannen en zien opbloeien tot hun eigen authentieke zelf. Er is zoveel moois te ontdekken en ik ben blij dat ik een bijdrage mag leveren aan de ontwikkeling van mensen. Ik zeg altijd ik kan geen gouden bergen verzetten maar ik kan je wel op weg helpen. Alles wat jij zoekt zit in jezelf maar soms heb je iemand nodig die je dat even laat zien. Je moet het allemaal zelf doen maar je hoeft het niet alleen te doen. Ik ben 22 jaar en heb nog een hoop te leren maar juist dat maakt mij zo enthousiast en ik kijk uit naar alle kennis en ervaring die ik nog elke dag mag bijleren.

Geplaatst op Geef een reactie

MAC Lovestruck Luck: Valentijn 2024 Collectie

MAC Cosmetics heeft zoals elk jaar haar limited edition Valentijns collectie onthuld: de MAC Lovestruck Luck Valentine 2024 collectie. Deze collectie omarmt de krachtige symboliek van het "Year of the Dragon" voor 2024 met een warmrode verpakking en patronen die de harten van make-up liefhebbers sneller laten kloppen.

De MAC Lovestruck Luck collectie is een viering van liefde en geluk, gericht op het aantrekken van positieve energie voor het nieuwe jaar. Met een zorgvuldig samengestelde selectie van best-selling face-, eye- en lipproducten, brengt MAC een eerbetoon aan de kracht van zelfexpressie en schoonheid. Bekijk hieronder het overzicht van de producten van deze limited edition:

Lovestruck Luck Lustreglass Lipstick

Een glanzende lippenstiftformule in drie limited edition tinten met een transparante, opbouwbare kleurafgifte, gekleed in betoverende, gelukbrengende rood geschubde verpakking.

Luck Has It
Sweeter Cinnamon
Powerfully Potent

Lovestruck Luck Powder Blush

Een blush in twee limited edition tinten, die een romantische kleur biedt - verpakt in betoverende gelukbrengende rode verpakkingen.

Power to you!
Full of wonder

Deze verleidelijke tinten en finishes beloven een scala aan mogelijkheden voor elke make-upliefhebber, of het nu gaat om een subtiele look voor overdag of een gedurfd avondstatement. Laat je hart spreken en omarm de magie van MAC deze Valentijnsdag.

Geplaatst op Geef een reactie

Ontdek de lekkerste Valentijns parfums!

Op zoek naar het perfecte Valentijns cadeau voor hem of haar? Laat de liefde dit jaar ruiken naar betoverende geuren die de zintuigen prikkelen en romantiek in de lucht brengen. Hier vind je de nieuwste en meest romantische geuren om te geven voor Valentijnsdag! Van betoverende bloemige tonen tot diepe houtachtige aroma's, er is een geur voor elk liefdesverhaal.

Jean Paul Gaultier La Belle & Le Beau Paradise Garden

Het perfecte Valentijns cadeau voor hem en haar. Ontdek de betoverende tuin van Jean Paul Gaultier, waar het originele koppel opnieuw bezwijkt voor verleiding. La Belle Fleur Terrible en Le Beau. Betreed de hemelse tuin, waar meer wordt onthuld dan verborgen. Laat je verleiden door hun bedwelmende geuren.

La Belle Paradise Garden | 100ml โ‚ฌ151,05

Verovert alle harten met een overdosis vanille in combinatie met een heerlijk bloemige toets van iris en blauwe waterlelie.

Le Beau Paradise Garden | 100ml โ‚ฌ133,50

Een houtachtig aromatisch eau de toilette, verleidt je met frisse vijgen en kokoswater gehuld in krachtig sandelhout. Dit is een frisse, moderne en onweerstaanbare geur.

Rabanne FAME & PHANTOM Intense

FAME Intense | 80ml โ‚ฌ150,85

Ze is gedurfd. Ze is chic. Ze steelt de show: FAME is een iconische geur die pure glamoureuze vrouwelijkheid uitstraalt en dan ook in ร lle schijnwerpers staat dankzij haar oogverblindend gouden aura. Dit jaar maakt FAME een gedurfde comeback met meer luxe en uitstraling dan ooit. Ontdek FAME Intense, een krachtig Eau de Parfum dat haar gedurfde vrouwelijke stralende allure benadrukt.

 
PHANTOM Intense | 100ml โ‚ฌ128,25

PHANTOM van Rabanne vertegenwoordigt op iconische wijze de essentie van mannelijke zelfverzekerdheid. Wanneer de nacht valt, treedt hij op de voorgrond met zijn onweerstaanbaar schitterende aura. Dit jaar onthult Rabanne PHANTOM Intense, een krachtiger en gedurfder Eau de Parfum. Wanneer de nacht in Parijs valt, schittert de meest gewaagde kant op bedwelmende wijze.

Ontdek de heerlijke roll-on parfumolie, doordrenkt met tonen van geperste rozenblaadjes in een oude cederhouten kist. Rose Revival is een geur die je verrast en tegelijkertijd een gevoel van diepe vertrouwdheid oproept, alsof je de geur al je hele leven kent.

Rose Revival Perfume Oil | 6ml โ‚ฌ15

Top: Green pear

Mid: Magnolia, Rose turkey absolute

Base: Cedarwood