Home Ssst... bij deze kapper is het lekker stil
Hair update

Ssst... bij deze kapper is het lekker stil

Ken je dat, tijdens een knipbeurt in de kapsalon vraagt de kapster je het hemd van je lijf. En dat terwijl je een onwijs hectische dag hebt gehad en eigenlijk gewoon wil ontspannen terwijl je coupe wordt bijgewerkt. Een kapper uit Wales heeft daar de perfecte oplossing voor bedacht!

Lees ook:

Ladies, dit wil je krijgen voor kerst!!

Stiltestoel

Kapsaloneigenaar Scott Miller uit Cardiff bedacht de stiltestoel. Hij begrijpt namelijk dat niet elke klant zit te wachten op een babbeltje. Je kunt hier in alle stilte je haar laten bijknippen. Een soort van stiltecoupé in de trein, maar nu in een kapsalon!
“De ene klant houdt ervan om een praatje te maken met de kapster, de andere wil liever relaxen” vertelt Miller. Zijn kappersteam is heel sociaal en houden wel van een praatje, maar hij merkte dat niet iedereen daar op zit te wachten. “Onze klanten moeten de hele dag al met anderen communiceren. Het kan dan een enorme opluchting zijn als je eventjes tot rust kan komen en helemaal niets hoeft te zeggen”.
Na de verbouwing van zijn kapsalon, heeft hij daarom ook een kappersstoel gereserveerd voor klanten die in alle rust geknipt willen worden.
De klanten moet natuurlijk wel laten weten hoe ze geknipt willen worden. Als er tijdens de knipbeurt toch een praatje ontstaat, is dat natuurlijk geen probleem. “We willen graag dat de klant een fijne tijd heeft en tevreden naar huis gaat.” aldus Miller.
Dat klinkt ons als muziek in de oren! Wat vind jij van dit idee?

Lees ook dit inspirerende artikel over appels; DIY skincare gemaakt van appels