Home Babyliss Expert Plus: krachtiger en toch duurzaam
Hair update

Babyliss Expert Plus: krachtiger en toch duurzaam

De nieuwe Expert Plus haardrogers van BaByliss zijn een ware ! De performance van de Expert Plus haardrogers is met 20% verhoogd ten opzichte van traditionele haardrogers en het energieverbruik is tegelijkertijd verlaagd met 20%. Kortom, snel drogen en eenvoudig stylen met minder energieverbruik.
De nieuwe Expert Plus technologie maakt gebruik van geavanceerde verwarmings- en luchtstroom technologieën en een nieuw ontwikkelde unieke motor, om je fantastische resultaten te bieden tegen minder energieverbruik. Bijvoorbeeld bij de Expert Plus 2000 haardroger met een wattage van 2000 Watt, wordt slechts 1600 Watt energie verbruikt. Dankzij de efficiëntie van deze nieuwe onderdelen en constructie verbruiken de haardrogers minder energie, maar wordt het haar toch sneller droog. Kortom, de Expert Plus haardroger verbruikt 20% minder energie* voor een gelijkwaardig droog resultaat.
De compacte en stijlvolle Expert Plus haardrogers laten techniek en design samenkomen. De speciale motor zorgt voor een hoge, krachtige luchtuitstoot, net als bij professionele haardrogers. Het nieuwe verwarmingselement in de haardrogers zorgt bovendien voor een geoptimaliseerde temperatuur. Droog je haar dus snel en eenvoudig.
Je kunt kiezen uit:
Expert Plus 2000
Expert Plus 2100
Expert Plus 2200
Dit artikel is overgenomen van een persbericht van Babyliss