Home Babylights, balayage en meer trends voor deze zomer
Get the look

Babylights, balayage en meer trends voor deze zomer

Leuke collectie met een hele reeks aan kleurtechnieken, die heel draagbaar zijn. Denk aan babylights, balayage en af en toe een uitgesproken tint zoals violet of blauw. Het Nederlandse merk POP laat zien dat de kleurtrends voor deze zomer allesbehalve saai zijn!

Blondes are forever

De afgelopen seizoenen waren babylights en balayage coupes favoriet. De trend voor Spring Summer 2021 is een combinatie van deze technieken met de focus op de voorpartij. Om de blonde kleur meer karakter te geven worden prachtige toners gebruikt die blond haar van Ice Blond tot Rosé Blond kleuren. Bij dit model is een Cool Blond gebruikt zodat haar babylights vol tot hun recht komen.

Sweet en Cool

Bij dit model is met de razor het haar in een hele softe coupe gesneden, hierdoor vallen de haren in heel zachte lijnen. De lengtes in de nek mogen dit seizoen in combinatie met een short cut aan de voorkant weer gezien worden. Door de basiskleur in een mooie zeer diep donkerbruine tint te kiezen kun je juist de voorkant van de look er extra uit laten springen met fun colors.

Beautiful red heads are hot

Van koperblond tot fire red, het mag gezien worden deze zomer. Bij dit model hebben is gekozen voor een medium koper blonde kleur. Dankzij de highlights krijgt het haar een reflectie geven waardoor een prachtige schakering wordt gecreëerd. Het haar is in lange lagen geknipt met natuurlijk een onmisbare curtain bang. Wist je dat je door de curtain bang je gezichtsvorm optimaal kunt laten uitkomen door met de lengte te variëren?

Over POP

POP Perfect on People is het kappersmerk van nu. Een 100% vegan en Nederlands kwaliteitsmerk dat exclusief verkrijgbaar is bij de kapper. POP bestaat uit een compleet en zeer overzichtelijk assortiment colour, care en styling producten voor kappers die hun klanten professionele producten willen adviseren voor een eerlijke prijs. De producten zijn 100% vegan, vrij van parabenen en siliconen. POP Colour is een 100% vegan en PPD vrije haarkleuring. Het kleurenportfolio bestaat uit 62 kleuren van 100ml waarmee je alle gewenste karakters kunt samenstellen. Het voordeel voor de kapper is een overzichtelijk assortiment zonder enkele afnameverplichting dat gepersonaliseerd is voor jouw salon.