Home Arjan Bevers Ambassadeur Schwarzkopf Professional
Hair update

Arjan Bevers Ambassadeur Schwarzkopf Professional

Het is officieel: kapper Arjan Bevers mag zich voortaan 'Global Digital Education Ambassador Schwarzkopf Professional' noemen! Arjan werkte al een aantal jaar met de kleuringen van Schwarzkopf Professional. Daarnaast verzorgde hij trainingen en was hij als freelancer betrokken bij  productlanceringen. Maar nu wordt de samenwerking nog intenser.

Om de samenwerking te formaliseren is er een samenwerkingsovereenkomst getekend, waarin Arjan Bevers voor meerdere jaren zijn commitment aan Schwarzkopf Professional gegeven heeft.

Ik voel me heel erg thuis bij Schwarzkopf Professional. Als kapper wil ik met de beste producten werken om het mooiste haar te kunnen maken!

Arjan Bevers
Marjon Stamsnijder, General Manager Henkel Beauty Care Professional | Arjan Bevers, Ambassador Schwarzkopf Professional | Laura van de Graaf, Event Manager Henkel Beauty Care Professional 

Marjon Stamsnijder: “Wij verheugen ons zeer op de samenwerking, die voor meerdere jaren is bekrachtigd. Samen met Arjan gaan wij een mooie toekomst tegemoet.” 

Laura van de Graaf: “De samenwerking met Arjan is de laatste jaren steeds intensiever geworden, dit ambassadeurschap is daar een logisch gevolg van. Arjan past perfect bij ons merk, mede door zijn geweldige passie voor het kappersvak.”