Home 70-jarig jubileum George Keune
Hair update

70-jarig jubileum George Keune

George Keune sr. werkt al 70 jaar voor het familiebedrijf Keune! Zijn handelsgeest en innoverend vermogen hebben ervoor gezorgd dat Keune een unieke positie heeft verworven in de internationale kappersbranche. Tot op de dag van vandaag is hij betrokken bij de bedrijfsvoering.

Grootste familiebedrijf ter wereld

In 1951 ging de jonge George werken voor Keune. Zijn vader, apotheker Jan Keune, had het bedrijf in 1922 opgericht en George zorgde ervoor dat buitenlandse markten werden aangeboord. Vader Jan zag eerst weinig in de expansiedrift van zoon George, maar hierdoor werd de toekomst van het merk uiteindelijk veilig gesteld. Inmiddels is Keune uitgegroeid tot het grootste familiebedrijf ter wereld in haarcosmetica! 

Sociale betrokkenheid

George Keune sr. is president en eigenaar van het grootste familiebedrijf ter wereld in de haarcosmetica. Naast zijn zakelijke gedrevenheid heeft George Keune sr. de sociale betrokkenheid bij zijn medewerkers ook altijd hoog in het vaandel staan. In 1996 heeft hij de Keune Groep in het leven geroepen. Een groep van 17 collega’s met een verstandelijke beperking die met hun een eigen productielijn deel uitmaken van zijn onderneming.

99 jaar

Keune Haircosmetics is tot op de dag van vandaag het enige familiebedrijf in Nederland dat haarproducten van A tot Z zelf ontwikkelt, produceert en distribueert. George Keune sr. is president en eigenaar en zijn zoon Eelco Keune, de derde generatie, is CEO. Het is een unicum dat deze onderneming al 99 jaar als familiebedrijf bestaat. Aan de vierde generatie wordt inmiddels ook gewerkt, deze zit nu in de schoolbanken. 

Nog niet stoppen!

George Keune sr. denkt er nog lang niet aan om te stoppen met werken. Hij is nog iedere dag bezig met het maken van nieuwe plannen om de positie van zijn onderneming wereldwijd te vergroten.