Home 11-jarige Sven begint carrière als kapper
Hair update

11-jarige Sven begint carrière als kapper

Kapperstalent Sven de Jong is pas 11 jaar en is nu al helemaal gek van het kappersvak. Zijn passie voor vlechten, stijlen, krullen en opsteken viel op bij het management van Keune Haircosmetics, die hem wil ondersteunen met een workshop. Sven maakt ook video's op Instagram (SvenVlecht) en YouTube en wil zijn talenten graag met de hele wereld delen..

Het enthousiasme voor het kappersvak is aanstekelijk. Sven is enorm bedreven en ziet haar echt als een kunstvorm. Maar Sven moet nog wel een aantal jaar wachten totdat hij aan de kappersopleiding mag beginnen, aangezien hij pas 11 jaar is.

Wij geloven in mensen met passie. Als je al op zo’n jonge leeftijd je roeping hebt gevonden, kunnen we niets anders dan ons steentje bijdragen.

CEO Eelco Keune

Training van Ilham Mestour

Daarom biedt Keune Haircosmetics hem een driedaagse kappers opleiding aan, bestaande uit twee en een halve dag vaktechnische training door Global Artistic Director Ilham Mestour, een groot talent uit de kappersbranche die met haar creativiteit en uitmuntende techniek het kappersvak verheft tot kunst. Afsluitend zal er een fotoshoot zijn waarbij Sven de haarstylist is. Sven zal moodboards creëren en besluiten welk haar hij wil laten zien op de shoot.