Home Zo maak ik messy waves in mijn haar!
Get the look

Zo maak ik messy waves in mijn haar!

De Aveda Texture Tonic is een uitstekende spray die in een korte tijd een natuurlijk en ongecontroleerd en warrig effect op het haar creëert. Voor degene met glad en stijl haar kan het moeilijk zijn om volume in het haar te krijgen. Dit product bood daarom een uitdaging en de nieuwsgierigheid om te zien of deze spray wel bij het haar zou werken was erg groot.

Featured Video Play Icon

De spray is makkelijk in gebruik en het duurt echt maar een paar minuten om het warrige effect te creëren. Je kunt dit dus makkelijk doen in de ochtend. Het product heeft daarbij ook nog eens een heerlijke natuurlijke geur, zoals we van Aveda gewend zijn. Het enige waar je op moet letten is dat je haar niet erg in de war raakt – dat krijg je natuurlijk met messy haar. Houd er dus rekening mee dat je ’s avonds even je haar moet uitwassen (met een goede conditioner ?)

sophie-before-after

Met mijn steile haar lukte het niet om hele heftige waves in m’n haar te krijgen, maar de undone look lukt zeker en dat is al veel meer dan ik ooit had kunnen verwachten. Mijn haar is namelijk echt heel steil. Het product geeft m’n haar meer volume en textuur en het voelt niet zwaar aan. Als je van jezelf al wat slag hebt in je haar, lukt het je zeker om echte waves te krijgen. Ik ben heel blij met het resultaat omdat het heel natuurlijk oogt. Ik vind het een erg fijn product en leuk om eens mee te spelen als je een keer iets anders wilt dan steil haar!


Shop hier je Aveda producten


Na-2

Vinden jullie het resultaat mooi?