Home Zo krijg ik mooi, gezond en glanzend steil haar!
Get the look

Zo krijg ik mooi, gezond en glanzend steil haar!

Mijn haar is behoorlijk lang en dat wil ik eigenlijk wel zo houden. Nadeel is dat de punten erg droog zijn. Ik heb best veel last van gespleten haarpunten, dus ik was heel blij toen ik deze nieuwe Aveda producten mocht testen, want ik wil mijn haar eigenlijk niet laten knippen. Ik heb een vlog gemaakt van alle stappen, kijken jullie mee?

Conclusie

resultaat

Mijn haar voelt enorm zacht aan terwijl mijn haar normaal gesproken erg stug voelt na het stijlen. De Split End Repair is mijn favoriet. Nadat ik deze had gebruikt, voelden mijn haarpunten voller en dikker. Het zag er heel mooi verzorgd uit en totaal niet dood of gespleten wat ik normaal vaak heb. Mijn haar voelde sowieso veel voller en steviger aan na het gebruik van de producten. Ik ben fan! De producten laten je haar er echt gezond uit zien na het stijlen en daarbij maken ze je haar lekker zacht. Het kost wat extra tijd, maar dat heb ik er zeker voor over. Mijn haar ziet er zo mooi uit!

Alle stappen op een rij

sophie-set

Deze stappen heb ik dus gevolgd in de video:

  1. Breng Damage Remedy™ Daily Hair Repair aan op vochtig haar om het te beschermen tegen warmtestyling — tot 230 graden.
  2. Breng een ruime hoeveelheid Smooth Infusion™ Naturally Straight aan.
  3. Borstel je haar, met een paddle brush, naar één kant en föhn de aanzet. Borstel vervolgens het haar naar de andere kant en föhn zorgvuldig. Deze ‘wrap drying’ techniek vermindert het volume en maakt het haar nog steiler.
  4. Plaats de borstel onder een sectie van het haar wanneer de aanzet droog is. Zorg ervoor dat de warme lucht van de föhn het haar in de borstel op zijn plaats houdt – plaats de föhn niet op de borstel want dit oververhit en beschadigt het haar.
  5. Borstel het haar van boven naar beneden gevolgd door de föhn om het midden en de punten van het haar te drogen.
  6. Indien nodig werk af met een stijltang wanneer het haar helemaal droog is.
  7. Breng Damage Remedy™ Split End Repair aan op de haarpunten om de gespleten punten onmiddellijk te herstellen en een fantastische look te creëren.

Wat vinden jullie van deze look?