Home Woeste schoonheid uit het Wild van Wella
Get the look

Woeste schoonheid uit het Wild van Wella


De herfst/winter collectie van Wella Professionals is gebaseerd op de natuur met haar verweerde en ruwe elementen. Gure weersomstandigheden, ongetemde landschappen waren inspiratie voor een natuurlijk kleurenpallet en ongebruikelijke combinaties van kleuren.

Pastelkleuren hebben we al gezien!

wella-2015-01

“Het gaat om het contrast van ongebruikelijke kleuren bij elkaar. Natuurlijke kleuren die op een bijna onnatuurlijke wijze zijn gecombineerd” vertelt Josh Wood, Global Creative Director Color. “AW15 gaat over een trend die niet is gecreëerd maar vanzelf is ontstaan. We hebben al eerder pastelkleuren gezien maar het grote verschil met de kleuren van nu is dat deze door de elementen gemaakt zouden kunnen zijn.”

Ruwe vlechten

Wella-Souleiman-2015

Om deze verweerde kleur te complementeren, maakt Eugene Souleiman gebruik van een combinatie van texturen om het haar een doorleefd uiterlijk te geven. Daarnaast maakt hij vlechten met ruwe, gerafelde randen alsof ze zijn ontstaan door wind en regen. Dit is een stijl die goed past bij warme herfstkleuren. Bovendien hoef je met deze kapsels niet zo bang te zijn dat er een buitje valt!

Ik ben geïnspireerd door de erosie in de natuur; iets wat doorleefd is en afgesleten met details op ongebruikelijke plekken

wella-2015-02

De looks werden gecreëerd met de nieuwe EIMI Root Shoot en EIMI Just Brilliant stylingproducten. Hoe ze zijn? Onze Sandra gaat ze testen en vertelt daar binnenkort meer over!

Woest

Wella Professionals Global Creative Artists en topstylisten Dmitry Vinokurov uit Rusland en Miguel Estelrich uit Brazilië creëerden de AW15 Prêt-á-Porter collection. Global Directors Eugene Souleiman (Care en Styling) en Josh Wood (Color) waren verantwoordelijk voor de Editorial collection.