Home WINNEN: Hammesfahr luxe scharenset naar keuze
Winacties

WINNEN: Hammesfahr luxe scharenset naar keuze

Goed geknipt is het halve werk! Als je kapsel met precisie is geknipt door een vakkundige kapper, zal je het veel makkelijker in model kunnen houden. En kappers knippen nu eenmaal beter met goed gereedschap. Daarom zijn goede kappersscharen zo belangrijk. Bij Hammesfahr begrijpen ze dat en daarom zijn we zo blij met deze geweldige winactie, die een gelukkige kapper straks in staat stelt om nóg beter te kunnen knippen!

Deze luxe scharenset (naar keuze in de gewenste maten) met leren etui van Hammesfahr is alles wat je nodig hebt om professioneel te kunnen knippen! De scharen zijn met de hand gemaakt van het beste Japanse staal en volgens Convex techniek geslepen. En jij kunt nu kans maken op deze geweldige prijs!

Wat moet je doen?

  1. Vertel ons waarom een goede schaar zo belangrijk is voor een kapper
  2. Like de Facebook pagina Hammesfahr Nederland
  3. Je kunt meedoen t/m 1 mei 2022
  4. We maken de winnaar op 3 mei bekend via onze FACEBOOK pagina
  5. Succes!

Wat kun je winnen?

We mogen 1 luxe scharenset (naar keuze in de gewenste maten) met leren etui van Hammesfahr t.w.v. €363,- weggeven.

Elke set bevat de volgende producten:

  • Luxe leren opbergetui
  • Hammesfahr schaar (in de gewenste maat)
  • Hammesfahr coupeschaar (in de gewenste maat)

De handvervaardigde  kappersscharen van Hammesfahr worden met uiterste precisie ontwikkeld. Het beste Japanse staal. De scharen zijn Convex geslepen volgens de Japanse techniek onder Solingen kwaliteitsnormen. De schroefverbinding is voorzien van een kogellager systeem. Hammesfahr al decennia  lang dè staal specialist

Voorwaarden winactie: we kiezen alleen winnaars als het aantal reacties in totaal het dubbele is van het aantal weg te geven prijzen. De prijzen worden alleen opgestuurd naar een adres in Nederland (dus geen adressen in België).