Home WINNEN: 5x weDo/ haarpakketten
Winacties

WINNEN: 5x weDo/ haarpakketten

Inmiddels ziet iedereen wel het belang in van minder plastic afval en daarom zijn we zo blij met deze winactie die perfect past bij ons thema van deze maand: CLEAN EARTH!

We mogen maar liefst 5 pakketten weggeven van het nieuwe eco-merk weDo/ dat zich actief inzet voor een vermindering van de plastic 'uitstoot' in de cosmetica-industrie. Maak kennis met deze natuurlijke producten en doe mee aan deze winactie. Elk pakket heeft een waarde van meer dan €80,-!

Wat moet je doen?

  1. Reageer op deze post waarom jij 'groene' producten wilt gebruiken
  2. Je kunt meedoen t/m 16 februari 2022
  3. We maken de winnaars op 17 februari bekend via FACEBOOK
  4. Succes!

Wat kun je winnen?

We mogen 5 x weDo/ haarpakketten weggeven t.w.v. €80,50

Elk pakket bevat de volgende producten:

  • weDo - No Plastic - Shampoo Bar - Light & Soft
  • weDo - No Plastic - Shampoo Bar Holder
  • weDo - Light & Soft - Conditioner
  • weDo - Detangling Spray
  • weDo - Protect Balm - Hair & Lips

LEES OOK: Nieuw in de salon weDo/

Meer informatie over weDO/

weDo/ Professional is een nieuw eco-ethisch haarverzorgingsmerk dat ernaar streeft om mensen met behulp van daden in plaats van woorden te helpen over te stappen op een gelukkigere, gezondere en duurzamere levensstijl. weDo/ werd opgericht door een kleine groep mensen binnen Wella Company met een gedeelde passie voor duurzaamheid. We komen samen in actie voor positieve verandering binnen het bedrijf door te vragen of traditionele processen niet anders en beter kunnen. 

Voorwaarden winactie: we kiezen alleen winnaars als het aantal reacties in totaal het dubbele is van het aantal weg te geven prijzen. De winnaar moet een Nederlands adres hebben waar we de prijs naartoe kunnen sturen.