Home WINNEN: 4x Medavita Nutrisubstance Duobox
Winacties

WINNEN: 4x Medavita Nutrisubstance Duobox

Tijdens de koude wintermaanden staat de verwarming vaak een graadje hoger. Lekker warm, maar wat minder fijn voor je haar omdat de droge lucht je haren kan uitdrogen. Daarom hebben wij een hele fijne winactie, waarbij je kans kunt maken op een van de 4 diepvoedende haarpakketten van Medavita twv €34,95!

Deze Medavita Nutrisubstance duobox bevat een voedende shampoo en masker met o.a. sheaboter, guar gum en jojoba olie. De shampoo en het masker zijn verrijkt met Amino Concentrée complex dat het haar langdurig voedt.

Dit setje is perfect voor droog haar (o.a. door chemische behandelingen). Deze heerlijke producten verbeteren de structuur van het haar en werken vochtinbrengend. Hierdoor voelt het haar zijdezacht aan en krijgt het een mooie gezonde glans.

Wat moet je doen?

  1. Vertel ons waarom jouw haar wel wat extra voeding kan gebruiken!
  2. Like de Facebook pagina Medavita.nl
  3. Je kunt meedoen t/m 17 maart 2022
  4. We maken de winnaars op 18 maart bekend via onze FACEBOOK pagina
  5. Succes!

Wat kun je winnen?

We mogen 4x Medavita Nutrisubstance Duobox t.w.v. €34,95 weggeven.

Elke duobox bevat de volgende producten:

  • Medavita Nutrisubstance Shampoo 250 ml
  • Medavita Nutrisubstance Masker 150 ml

Medavita is een premium en professioneel Italiaans kappersmerk met meer dan 50 jaar ervaring in de haarverzorging. Ieder product is samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde ethische, duurzame, natuurlijke en geneeskrachtige ingrediënten. Medavita: A story about love of hair. A story about love of nature. A true story.

Voorwaarden winactie: we kiezen alleen winnaars als het aantal reacties in totaal het dubbele is van het aantal weg te geven prijzen. De prijzen worden alleen opgestuurd naar een adres in Nederland (dus geen adressen in België).

LEES OOK: 5 VRAGEN AAN Stephanie le Blanc